Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Bachstraat 11 . 1077GD Amsterdam, Beethovenbuurt

Vraagprijs € 3.500.000 

Bewaar object

Omschrijving

Bachstraat 11, 1077GD Amsterdam
Unieke 12 meter brede Amsterdamse Stadsvilla 380m2, bestaande uit 9 kamers, 3 badkamers, inpandige garage en een zonnige tuin van circa 50m². Dit heerlijke royale ‘familie’ huis ligt in de nabijheid van de Zuid-as op één van de mooiste en rustigste locaties van Amsterdam-Zuid. Op loopafstand bevinden zich onder andere de Apollolaan, de Beethovenstraat met chique winkels, gezellige terrasjes en scholen zoals de British School. Het gehele pand is recent geheel gerenoveerd en luxe gestoffeerd en voorzien van een Sunshower (infrarood/ UV bruiner).

Begane grond:
Ruime ontvangsthal, voorzien van een Emperador natuurstenen vloer van circa 30 m².
De hal geeft toegang tot de garage, het toilet, de kelder en twee ruime kamers waarvan één met vaste kasten en openslaande deuren naar de tuin. De garage is voorzien van automatische deuren met afstandsbediening.

Kelder:
Ingericht als entertainment ruimte, voorzien van een groot scherm met beamer en compleet audiosysteem.
Grenzend aan de ‘bioscoop’ bevindt zich een sfeervol ingerichte wijnkelder met ruimte voor circa 2.000 flessen.

Eerste verdieping:
Ruime woonkamer met open haard, balkon, overloop en toilet.
Fraaie eikenhouten parketvloer van ‘Piet Jonker’ met ingelegde tapijten.
De woonkeuken is uitgerust met een luxueuze Eggersmann keuken voorzien van een zwart caesarstone aanrechtblad, Miele stoomoven en espresso machine, Kupperbusch magnetron en heteluchtoven, combi-inductie en gaskookplaat (3 zones), Bosch vaatwasser en koel-vriescombinatie, Gutmann afzuiginstallatie.

Tweede verdieping:
Drie ruime slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast, 1 met balkon en openslaande deuren.
Twee complete badkamers voorzien van vloerverwarming en Philip Starck sanitair en kranen.
Overloop met separaat toilet.

Derde verdieping:
Royale zolderkamer, in gebruik als slaapkamer, met 3 Velux kantelramen. Was- en strijkruimte.
Kamer, voorzien van garderobekasten, met kleine badkamer voorzien van toilet en wastafel.

Vliering:
Circa 20 m² bergruimte met stahoogte.

Algemeen:
Het gehele huis is onder toezicht van een binnenhuisarchitect recent volledig gerenoveerd, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen, alsmede een uitgebreid lichtplan inclusief plafondspots en diverse hang- en wandlampen.
De gehele elektrische en centrale verwarmingsinstallatie zijn compleet vernieuwd en met uitzondering van de kleine zolderkamer voorzien van TV-, telefoon- en computernetwerk aansluitingen.
- Elke etage beschikt over een video intercom en brand / rookmeldingssysteem.
- Alle badkamers zijn voorzien van elektrische vloerverwarming.
- Volledig gerenoveerd en gestoffeerd.
- In 2016 geheel geschilderd aan de buitenzijde.
- Oppervlakte circa 400m², inclusief vliering van circa 20 m². meetrapport aanwezig
- Kadastrale oppervlakte 157 centiare.
- Erfpachtcanon € 4.676,08 (tot 2053 geïndexeerd).
- Zonnige tuin circa 50 m².
- Fitnessruimte met professionele apparatuur.
- Ideaal voor kantoor en praktijk aan huis.
- Openbaar vervoer 100 meter (Beethovenstraat).
- Diverse winkels 100 meter (Beethovenstraat), Zuid as 1.200 meter, Nabij uitvalswegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
*******************

Bachstraat 11, 1077GD Amsterdam

Unique, 12-metre wide Amsterdam city villa 380m2, with 9 rooms, 3 bathrooms, indoor garage and a sunny garden of approx. 50m². This deluxe ‘family’ home is near the Zuid-as in one of the most beautiful, calmest locations of southern Amsterdam. Within walking distance are streets including Apollolaan, Beethovenstraat with chic shops, fun terraces and schools like the British School. The entire building was recently fully renovated with luxury upholstery and provided with a sunshower (infrared/UV tanning system).

Ground floor:
Spacious reception hall, with an Emperador natural stone floor of about 30m².
The hall leads to the garage, the bathroom, the cellar and two large rooms of which one has built-in closets and French doors to the garden. The garage is fitted with remote-controlled, automatic doors.

Cellar:
Entertainment area, with a big screen, beamer and a complete audio system.
Next to the ‘theatre’ is a tastefully decorated wine cellar with space for about 2,000 bottles.

First floor:
Spacious living room with a fireplace, balcony, landing and bathroom.
Lovely oak parquet floor by ‘Piet Jonker’ with inlaid carpeting.
The eat-in kitchen is fitted with a luxury Eggersmann kitchen: with a black Caesarstone countertop, Miele steam oven and espresso machine, Kupperbusch microwave and fan oven, combined induction and gas hobs (3 zones), Bosch dishwasher and fridge/freezer, and Gutmann extractor hood system.

Second floor:
Three large bedrooms, 1 with a walk-in closet, and 1 with a balcony and French doors.
Two complete bathrooms with floor heating and Philip Starck plumbing and faucets.
Landing with separate bathroom.

Third floor:
Spacious attic room, used as a bedroom, with 3 Velux tip/tilt windows. Laundry and ironing area.
Room fitted with closets, with a small bathroom with a toilet and sink.

Attic:
About 20m² of storage space at standing height.

General information:
The entire house was fully renovated under the supervision of an interior designer, using sustainable materials, as well as a detailed light plan including ceiling spotlights and various hanging lamps and wall lamps.
The entire electrical and central heating systems were fully redone and were fitted with TV, telephone and computer network connections, with the exception of the attic.
- Each floor has a video intercom and fire/smoke alarm system.
- All bathrooms have electric floor heating.
- Fully renovated and furnished.
- Exterior painted in 2016.
- Surface area of approx. 400m², including the attic of approx. 20m².
- Cadastral surface area: 157 centiares.
- Long lease: €4,676.08 (indexed until 2053).
- Sunny garden: approx. 50m².
- Fitness area with professional equipment.
- Perfect for use as a home office or in-house practice.
- Public transport within 100 metres (Beethovenstraat).
- Various shops within 100 metres (Beethovenstraat), Zuid-as within 1,200 metres, Close to roads leading out of the city.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
380 m²
Perceeloppervlakte
157 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Bachstraat 11 . 1077GD Amsterdam, Beethovenbuurt

naar Bachstraat 11 . 1077GD Amsterdam, Beethovenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand