Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bachstraat 21 - I 1077GE AMSTERDAM, Beethovenbuurt

Huurprijs excl. € 3.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Bachstraat 21-I 1077GE Amsterdam

Schitterend appartement van ca. 180 m2 met maar liefst VIER slaapkamers, TWEE badkamers, LIFT, BERGING en een DRIE BALKONS. Vrij uitzicht over het pleintje!
Prachtig gerenoveerd met behoud van het glas-in-lood en aanwezige schouwen (ca. 4 jaar geleden). Het appartement is voorzien van een prachtige houten vloer. De raambekleding wordt ter overname aangeboden. Zeer comfortabel, alles gelijkvloers. Dus ook geschikt voor oudere of mensen die slecht ter been zijn.

Heerlijk gelegen in de Componisten wijk van Amsterdam Oud Zuid. Werkelijk alle voorzieningen bevinden zich om de hoek. De Beethovenstraat met veel mooie winkels en lunch gelegenheden, de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen. Ook de tramhalte is op loopafstand van het appartement. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A10 ring.

Indeling; entree, ruime hal, ruime, lichte woonkamer, vier goed bemeten slaapkamers waarvan de kleinste kamer schitterend voorzien is van een glas-in-lood ronde erker. Twee badkamers waarvan de grote badkamer is voorzien van een toilet,ligbad, wastafelmeubel en een designradiator, de kleine badkamer heeft een toilet, wastafel en een douchegelegenheid. De woonkeuken is uiteraard voorzien van inbouwapparatuur en een kast waar de was-droog combinatie gestald kan worden.
In de kelder bevindt zich een zeer ruime berging.
Voorschot stookkosten bedraagt maandelijks € 500,-. Dit ivm blok verwarming systeem.

Werkelijk een buitenkans!
Wij laten u graag deze woning zien.
BESCHIKBAAR PER 1 SEPTEMBER A.S.

LET OP: woning zal ONGEMEUBILEERD worden verhuurd

**********************

Bachstraat 21-I 1077GE Amsterdam

Superb apartment of approximately 180 m2 with up to four bedrooms, two bathrooms, elevator, storage and three balconies.
Beautifully renovated keeping the glass-glass and existing fireplaces (about 4 years ago). The apartment is equipped with a beautiful wooden floor. The window covering is offered for acquisition. Very comfortable, on a level. Therefore suitable for elderly or people with mobility problems.

Superbly situated in the Composers district of Amsterdam South. Really all amenities are just around the corner. Beethoven Street with many fine shops and lunch occasions, the supermarket for groceries. The tram station is within walking distance of the apartment. By car you are within 5 minutes on the A10 ring.

classification; entrance hall, spacious living room, four good sized bedrooms, the smallest room is superbly equipped with a glass-glass circular bay window. Two bathrooms, the main bathroom has a toilet, bathtub, sink and a radiator, the small bathroom has a toilet, sink and shower. The kitchen is of course equipped with appliances and a closet where the washer-dryer can be stored.
In the basement is a large storage room.
The advance payment heating is monthly € 500,-

Truly a godsend!
We are pleased to show you this house.
AVAILABLE SEPTEMBER 1ST 2018
Property will be UNFURNISHED

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-07-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-9-2018

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Inhoud
485 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Kaart Bachstraat 21 - I 1077GE AMSTERDAM, Beethovenbuurt

naar Bachstraat 21 - I 1077GE AMSTERDAM, Beethovenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand