Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Backershagen 63 1082GS Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Bewaar object

Omschrijving

In de Witte Torens in Amsterdam Buitenveldert, direct bij de Van Nijenrodeweg, bieden wij dit luxe, compleet gerenoveerde 4-kamer-appartement van 117 m2 aan. Backershagen 45 ligt op de TIENDE verdieping (achtste woonlaag) en is 117 m2. Het complex beschikt over een dubbele lift en een ruim trappenhuis. Het appartement bevindt zich in de groene zone tussen de Amstel en het Amsterdamse Bos. De ringweg A10 en het openbaarvervoer liggen op steenworp afstand wat Backershagen uitstekend bereikbaar maakt. Winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt op loopafstand van het complex.

INDELING

Op de begane grond bevindt zich de ruime, nette entree. Met de lift of de trap zijn de appartementen bereikbaar. Bij binnenkomst op de TIENDE verdieping (achtste woonlaag) betreedt u de ruime hal welke toegang biedt aan de verschillende ruimten. Het appartement omvat een zeer riante woonkamer, 3 royale slaapkamers, een dichte keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur, luxe badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en separate douche. Aparte wasmachineruimte. De slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van grote ramen wat zorgt voor goede lichtinval, een prettig ambiance en mooi uitzicht. De woning beschikt over een berging op de begane grond.

DE FOTO ZIJN GENOMEN IN EEN VERGELIJKBARE WONING.

EXTRA

Compleet gerenoveerd
Keuken met luxe inbouwapparatuur
Mechanische ventilatie in de badkamer en het toilet
Intercom met videofoon installatie
Twee liften
Afgekochte erfpacht tot 2090
Servicekosten circa 210,- per maand excl. stookkosten ca. 95,00 per maand
Dubbele beglazing
Berging op de begane grond van het gebouw
Vaste projectnotaris Bellaar te Amstelveen
Clausules van toepassing: Eigenaar heet de woning zelf nooit bewoond, ouderdoms- en asbestclausule.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Backershagen 63 1082GS Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

naar Backershagen 63 1082GS Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand