Vorige | Volgende

Backershagen 99 A 1082GT Amsterdam, Buitenveldert Midden Zuid

Huurprijs € 195 per m2/jaar

Omschrijving

Deze creatieve en "turn-key" kantoorruimte op de hoek van de Van Nijenrodeweg en Backershagen is op een prachtige locatie gelegen in Amsterdam Buitenveldert, aan de rand van de Zuidas in de directe nabijheid van de uitvalswegen naar Utrecht, Schiphol, Den Haag en Rotterdam. In de directe omgeving is "Winkelcentrum Gelderlandplein" gelegen alwaar diverse hoogwaardige winkels en horeca-voorzieningen zijn te vinden.

De ruimte maakt onderdeel uit van een grotere kantoorverdieping welke vrij recent hoogwaardig gerenoveerd is. De andere gebruiker is actief in advertising en video productie.

BEREIKBAARHEID
Via de ringweg A10 zuid, afslag S108 (VU) en S109 (RAI), is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Via NS-station WTC en diverse bus- en tram verbindingen is het pand goed bereikbaar middels openbaar vervoer. De haltes van de sneltram en metrolijn 5 en 51 bevinden zich op loopafstand.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Er is in totaal circa 160 m beschikbaar. Gebruik van gemeenschappelijke faciliteiten is bespreekbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorverdieping is volledig gerenoveerd en past uitstekend bij bedrijven in de creatieve sector. De ruimte is ondermeer voorzien van een gietvloer, industrieel plafond en egale gesausde wanden. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke keuken.

PARKEREN
Langs de openbare weg (betaald parkeren).

HUURPRIJS
195,- per m per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
38,- per m per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In nader overleg. Het betreft een onderhuursituatie.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks conform de reeks consumentenprijsindexcijfer op basis van alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder