Baden Powellweg 153 1069LE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Gemoderniseerd en speels ingedeeld studio-HOEKappartement met een panoramisch uitzicht over de omgeving dankzij de ligging op de 8e verdieping!

Binnenkomst vanuit het portiek in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, de badkamer en een inpandig vertrek/berging. In de hal bevindt zich de meterkast en een open garderoberuimte.
De woonkamer biedt ruimte voor een zit- en separate eethoek en een slaapgedeelte dat, indien gewenst, op eenvoudige wijze van de zit-en eethoek gescheiden kan worden door het plaatsen van een kastenwand. In de woonkamer bevindt zich tevens een open L-vormige roomwitte keuken voorzien van kastjes aan de onder- en bovenzijde en inbouwapparatuur. Grote raampartijen zorgen naast een mooi uitzicht tevens voor veel lichtinval!
De keurig afgewerkte en ruime badkamer is voorzien van een douchecabine met transparant douchescherm en thermostaatkraan, een toilet en een modern hoogglans wit wastafelmeubel. Het inpandige vertrek/berging is voor diverse doeleinden te gebruiken (bij voorbeeld een werkhoek). De wanden zijn wit gesausd en door de gehele woning is vinyl gelegd.

De woning maakt onderdeel uit van een complex dat voorzien is van 2 liften en een afgesloten entree met intercom. De actieve vereniging van eigenaren is in het bezit van o.a. een Meerjaren Onderhoudsplan, het beheer wordt gevoerd door een professionele administrateur.

In de omgeving bevinden zich de Vrije Geer, de Sloterplas, het winkelcentrum Osdorpplein en het winkelcentrum De Dukaat op het Ecuplein. Het appartement is goed bereikbaar via openbaar vervoervoorzieningen en via de uitvalswegen (A10 en A9). Goede bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Er is gelegenheid tot onbetaald parkeren voor en nabij het complex op de openbare weg.

Bijzonderheden:
Bouwjaar omstreeks 1965; inhoud circa 164 m, woonoppervlakte ca. 50 m (er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branchebrede meetinstructies op basis van de NEN2580); binnen- en buitenzijde goed onderhouden; vernieuwde groepenkast met 5 elektra groepen en 2 aardlekschakelaars; warmwater via een centrale voorziening van de VVE, verrekening d.m.v. eigen meter; verwarming via blokverwarming, verrekening van de stookkosten d.m.v. warmtemeters op de radiatoren; servicekosten 158,24 per maand, inclusief voorschot stookkosten en warmwater; voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing, de VVE is voornemens om (vanuit de kas) de komende jaren de woningen te gaan voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing; voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam, canon 80,70 per jaar, erfpachtvoorwaarden en canon voor het eerst te herzien per 15 oktober 2037; aanvaarding in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-07-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Baden Powellweg 153 1069LE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

naar Baden Powellweg 153 1069LE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand