Baden Powellweg 169 1069LE Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Vraagprijs € 249.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
94 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer lichte 4-kamer maisonnettewoning (ca. 94 m2) mét balkon gelegen op de vierde verdieping van het zeer goed onderhouden appartementencomplex Aeckerstijn aan de Baden Powellweg.

Het complex beschikt over een dubbele lift welke u naar de vijfde verdieping brengt waar het appartement zicht bevindt. Het appartement telt 4 kamers verdeeld over twee woonlagen. Bij binnenkomst zal u direct opvallen hoe de grote raampartijen in de living zorgen voor zeer veel lichtinval. Hierdoor geniet het appartement zowel voor als achter van een prachtig uitzicht, vanuit de woonkamer kunt u de vliegtuigen zien landen en aan de andere zijde kijkt u weids uit over Amsterdam. Vanuit de living geven de openslaande deur toegang tot het royale balkon welke is gesitueerd over de gehele breedte van de woning. De woonkeuken is eenvoudig en komt in aanmerking voor vernieuwing. Verder biedt de keuken voldoende opbergruimte, waar ook de wasmachine en wasdroger geplaatst kunnen worden. Het separate gastentoilet en garderobe treft u in de hal.

Op de bovenverdieping zijn maar liefst drie slaapkamers gelegen. Zo zijn er twee kleinere slaapkamers gelegen aan de voorzijde en de master bedroom aan de achterzijde. Alle slaapkamers beschikken over grote raampartijen, aan licht in deze woning geen gebrek! In het midden van deze verdieping bevindt zich de eenvoudige badkamer waar inmiddels het ligbad is verwijderd en waar eveneens een wastafel en een tweede toilet zijn gesitueerd. Het gehele appartement is geruime tijd verhuurd geweest en dient vermoedelijk te worden opgeknapt.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een afgesloten rijwielstallingen (voor fiets en/of scooter) en een grof vuil ruimte evenals uw privé berging.

Vereniging van eigenaars
Het betreft een gezonde en actieve VvE welke bestaat uit 119 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 388,2 (INCLUSIEF voorschot stookkosten € 86,67). De administratie wordt gevoerd door VvE Beheer Amsterdam. Er is een MJOP aanwezig welke loopt t/m 2032. Medio 2019 staat op de planning het vervangen van alle kozijnen aan de voorzijde door p.v.c. De kozijnen aan de achterzijde zijn reeds vervangen in 2015.

Erfpacht
Het complex waar het appartement deel van uitmaakt is op erfpachtgrond gelegen (gemeente Amsterdam) De vaste jaarlijkse canon bedraagt € 107,54, algemene bepalingen 1955 zijn van toepassing. Huidig tijdvak loopt van 16-10-1962 tot 15-10-2037.

Omgeving
Dit appartement heeft zoals u weet zowel aan de voor- als aan de achterzijde een schitterend uitzicht; over onder andere natuurgebied “de Vrije Geer”, de Slotervaart, de molen van Sloten, daarachter luchthaven Schiphol en bij helder weer zijn de duinen bij Haarlem en Zandvoort zelfs te zien. Diverse winkelcentra zoals de Dukaat, het Osdorpplein en het Belgiëplein zijn in de nabije omgeving gelegen alsmede diverse scholen en naschoolse opvang. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer; op loopafstand stopt tramlijn 1 welke u comfortabel en snel (ca. 20 minuten tot aan het Leidseplein) naar het centrum van Amsterdam brengt. Voor de deur stopt buslijn 192 richting Schiphol. Uitvalswegen waaronder de A4/A10 en A5/A9 bereikt u binnen 5 minuten; zo zijn bijvoorbeeld Schiphol, Haarlem en Hoofddorp eenvoudig te bereiken.

Het complex ligt in een groene omgeving met Jan van Zutphenplantsoen en natuurpark Vrije Geer op loopafstand en Sloterpark, Oeverlanden en Amsterdamse bos op enkele minuten rijafstand, daarnaast bevindt de Slotervaart zich achter het complex waarmee een open waterverbinding is naar o.a. de binnenstad van Amsterdam.

Bijzonderheden:
Bruto vloeroppervlak woning 117 m2
- Woonoppervlakte ca. 94 m2 conform NEN 2580
- Bouwjaar ca. 1965
- Verwarming middels blokverwarming
- Eenvoudige keuken en badkamer
- Besloten entree met intercomsysteem
- Liften aanwezig
- Gratis parkeergelegenheid
- VVE bedrage inclusief verwarming € 388,27
- Niet zelfbewoningsclausule is van toepassing
- Aanvaarding in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
94 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.