Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baden Powellweg 17 1069LB Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Vraagprijs € 235.000 

Bewaar object

Omschrijving

Deze aantrekkelijke 4-kamer maisonnette van 90 m2 is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het erg fraai vormgegeven appartementencomplex ‘Aekerstijn’. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Woonverdieping: Je komt binnen in de hal met toegang tot het woongedeelte. Er is een ruime woonkamer met balkon op het zuiden en een ruime keuken aan de voorzijde met bijkeuken, alwaar zich de wasmachineaansluiting bevindt.
Verdieping: Op deze verdieping is een overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer welke is v.v. een ligbad, een wasmeubel en het tweede toilet.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging op de begane grond.

Ligging:
Dit zeer lichte appartement is gelegen op het zuiden en biedt vrij uitzicht. Diverse winkels, het openbaar vervoer en verschillende scholen bevinden zich op loopafstand. Je bent met de tram, die voor de deur stopt, binnen twintig minuten in hartje centrum en met de bus in dezelfde tijd op Schiphol. Bovendien ligt het appartement nabij de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Kortom, een ideale plaats om je te vestigen!

Erfpacht grond:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 107,54 en kan voor het eerst worden herzien op 15 oktober 2037. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de voorwaarden van 1937 welke zijn gewijzigd in 1955.

Algemeen:
-Bouwjaar 1965
-Servicekosten bedragen € 388,27 p.m. (incl. stookkosten, warm water, opstalverzekering en reservering groot en klein onderhoud)
-Erfpachtcanon bedraagt € 107.54 per jaar (vast tot 15-10-2037)
-Woonoppervlakte bedraagt 90 m2
-Berging in de onderbouw
-Oplevering in overleg, kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Baden Powellweg 17 1069LB Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

naar Baden Powellweg 17 1069LB Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand