Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baden Powellweg 18 B 1069KW Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Schitterend 4-kamer appartement van 99 m2 met een zonnige op het zuidwesten gesitueerde loggia met vrij uitzicht.

Dit ruime appartement is gelegen op de vierde verdieping van het complex ‘Hof van Osdorp’. Het in 2006 opgeleverde complex is voorzien van een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Indeling:
De ruime hal met meterkast geeft toegang tot alle vertrekken: het separate toilet, de inpandige berging welke is voorzien een wasmachine aansluiting, CV installatie en warmte-terug-win installatie, de badkamer welke is voorzien van jacuzzi, douchecabine en een wastafel, de 3 slaapkamers en als laatste de lichte woonkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De op het zuidwesten gesitueerde loggia is bereikbaar vanuit de woonkamer. De bewoners van het complex kunnen tevens gebruik maken van de fraai aangelegde, gemeenschappelijke binnentuin. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Diverse winkels, het openbaar vervoer en verschillende scholen bevinden zich op loopafstand. U bent met de tram, die bijna voor de deur stopt, binnen twintig minuten in hartje centrum en met de bus in dezelfde tijd op Schiphol. Bovendien ligt het appartement nabij de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Kortom, een schitterende plek om u te vestigen!

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2006 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, heeft een eigen gehuurde CV installatie uit 2017 met een warmte-terugwin installatie.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 30-09-2054). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging. De maandelijkse servicekosten bedragen €

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 99 m2
- Bouwjaar 2006
- Erfpacht is afgekocht t/m 30 september 2054
- Servicekosten bedragen € 127,54 per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-02-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Baden Powellweg 18 B 1069KW Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

naar Baden Powellweg 18 B 1069KW Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand