Baden Powellweg 223 1069LH Amsterdam, Osdorp-Midden

Vraagprijs € 175.000 

Bewaar object

Omschrijving

Wonen op een hoog niveau?
Dat kan aan de Baden Powellweg in dit lichte TWEE kamer appartement dat zich op de BOVENSTE verdieping van het gebouw bevindt.
Het appartement is voorzien van een royaal balkon op het zuidwesten en heeft een berging in de onderbouw.

Aan zowel de voor- als aan de achterzijde heb je een schitterend uitzicht over onder andere het natuurgebied “de Vrije Geer”, de Slotervaart, de molen van Sloten en de luchthaven Schiphol.

De woning bevindt zich op loopafstand van de winkels van het winkelcentrum ‘De Dukaat’, waar zich o.a. een supermarkt, een bakker, een een slager bevindt voor de dagelijkse boodschappen en uiteraard ook op korte afstand van winkelcentrum Nieuw-Sloten.

Het openbaar vervoer is goed geregeld, tramlijn 1 stopt op loopafstand van de woning en brengt je in een mum van tijd naar het centrum van de stad (ca. 20 minuten tot aan het Leidseplein). Tram 2 stopt op fietsafstand van het appartement.

Buslijn 192 richting Schiphol stopt praktisch voor de deur en de uitvalswegen waaronder de A4/A10 en A5/A9 zijn snel en eenvoudig te bereiken.

De auto kan gratis voor de deur van het complex worden geparkeerd.

Indeling:
De woning heeft de volgende indeling:
Entree, ontvangsthal, bergingen, lift naar de bovenste verdieping, trappenhuis.
Zesde verdieping: gedeelde entree, gang, toegang tot het appartement, hal die toegang verschaft tot alle vertrekken. De vertrekken bestaan uit een woonkamer, een slaapkamer, een keuken, een badkamer voorzien van een wastafel, een douche en een toilet, balkon.

Woonkamer:
De woonkamer is gesitueerd op het westen en heeft een oppervlakte van circa 23 m².
Vanuit de woonkamer is er prachtig en ver uitzicht als wel toegang tot het balkon.

Keuken:
De keuken is gesitueerd aan de galerijzijde en beschikt over een eenvoudig keukenblok en losse apparatuur, waaronder een wasmachine, een koelkast, een vriezer en een combi-oven.

Slaapkamers:
De woning beschikt over één slaapkamer die zich aan de galerij zijde bevindt (opp. 9 m2).

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een wastafel.

Buitenruimte:
Vanuit het appartement en het balkon is er een waanzinnig uitzicht. Op heldere dagen zijn zelfs Zandvoort en Haarlem te zien. Het balkon heeft een oppervlakte van circa 6 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Roerende zaken(lijst):
Het appartement wordt leeg opgeleverd.

Parkeren:
Parkeren is gratis en kan voor de deur van het complex.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 258,84 per maand (inclusief een bedrag van € 57,78,- voorschot stookkosten voor C.V. en warm water als wel de glazenwasser die iedere maand aan de galerijzijde komt.
Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale blokverwarming.

Beheer:
Het beheer en de administratie wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Alle beschikbare stukken zijn bij ons op kantoor aanwezig.
De VVE is onder andere aan het sparen om de kozijnen en ramen aan de galeriezijde te vervangen met kunststof en dubbel glas. Enkele jaren geleden is de balkonzijde ook op deze wijze vervangen.

Technische installaties:
Verwarming: Middels centrale blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht:
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in voortdurende erfpacht door de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen van Voortdurende Erfpacht uit 1955 van toepassing. Het huidige tijdvak loopt af in 2037. De vaste canon voor dit appartement bedraagt € 70,33 per jaar.

EPA:
Met betrekking tot het registergoed verklaart verkoper dat hij bij de overdracht van het appartement een energielabel aan de koper overhandigt.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-07-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.