Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baden Powellweg 22 A 1069KW Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
117 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een royaal en licht 4 kamer appartement (circa 117 m) met Loft allure. Het appartement heeft twee/ drie slaapkamers, een buitenruimte aan de voorzijde van het appartement met uitzicht op de afgesloten gemeenschappelijke binnentuin en een berging in de kelder. Het moderne appartement ligt op de begane grond en bel etage van een modern complex uit 2006. De erfpacht is afgekocht tot 30 september 2054.

Deze woonbuurt wordt gekenmerkt door de vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden. Dit zorgt er voor dat het een populaire woonbestemming is voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u o.a. terecht bij Albert Heijn om de hoek, het winkelcentrum De Dukaat waar u vele winkels aantreft, waaronder een Jumbo, slijterij, bakker en slager, maar ook een fietsenwinkel, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum met apotheek.
Op loopafstand is de tramhalte voor lijn 1, die u in ca. 20 minuten naar hartje Centrum brengt. Er is ook een prima ov-verbinding naar Schiphol.

Recreren kunt u aan de rand van de Sloterplas en het Nieuwe Meer waar kinderstrandjes aanwezig zijn en ook het Amsterdamse Bos is op fietsafstand te bereiken. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A4 en ringweg A10 zijn luchthaven en treinstation Schiphol, maar ook Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Indeling:
Centrale en besloten entree met bellentableau, lift (of trap) naar beletage:
Entree van de woning: hal met garderoberuimte en een keurig betegeld toilet uitgerust met een fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime voorkamer met badkamer en trap naar de woonkamer beneden en de slaapkamers op de vide. De twee slaapkamers op de vide kijken uit op de woonkamer. Deze zijn beide ruim van formaat en hebben een goede lichtinval. De badkamer is tot aan het plafond betegeld en voorzien van een wastafel en een inloopdouche. De voorkamer kan tevens worden gebruikt als derde slaapkamer.

De riante woonkamer is, net als de rest van de woning, afgewerkt met een laminaatvloer. De keuken is ruim en voorzien van diverse inbouw apparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelvriescombinatie en een vaatwasser. Opvallend is de prettige lichtinval door de grote raampartij in de woonkamer. In het verlengde van de keuken is er ruimte voor een grote eettafel. Aan de voorzijde van het appartement is een fraaie gecreerde buitenruimte gelegen welke een prachtig uitzicht biedt op de binnentuin.

In de onderbouw treft u een bij de woning behorende berging aan.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2006;
Woonoppervlakte ca. 117 m;
2/3 slaapkamers;
Mogelijkheid tot het creren van een 3e slaapkamer;
Erfpacht, afgekocht tot 30 september 2054;
Actieve VVE, de maandelijkse servicekosten bedragen 127,-;
Cv- installatie (Agpo Ferroli, 2006).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A generous and light 4 room apartment (approximately 117 m) with loft. The apartment has two /three bedrooms, an outdoor space at the front of the apartment overlooking the closed communal garden and a storage room in the basement. The modern apartment is located on the ground floor of a modern complex from 2006. Ground lease surrendered till the 30st of September 2054.

This residential area is characterized by nice landscaping and play opportunities. This makes it a popular residential area for families. All necessary facilities, such as shops, primary and secondary schools, public transport etc. are present in the neighborhood. For your shopping you can go to Albert Heijn around the corner, shopping center "De Dukaat" with many shops including a Jumbo, a liquor store, a bakery and a butcher, but also a bicycle shop, a day nursery and a health center with pharmacy. Within walking distance is the tram stop for line 1, which takes you in about 20 minutes to Amsterdam Center. Also Schiphol airport can be reached easily by public transport.
Recreation is possible at the lake the "Sloterplas" and "Nieuwe Meer" where children's beaches are present and also the "Amsterdamse Bos" can be reached by bike shortly.
Via the nearby roads A9, A4 and ring road A10 Schiphol Airport and train station, but also Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, The Hague and Rotterdam can be reached easily and quickly.

Layout:
Central and private entrance with doorbells, elevator (or stairs) to the main entrance:
Entrance of the house: hall with wardrobe space and a neatly tiled toilet equipped with a fountain. From the hall you have access to the spacious front room with bathroom and stairs to the living room downstairs and the bedrooms on the loft. The two bedrooms on the mezzanine overlook the living room. These are both large in size and have good light. The bathroom is tiled to the ceiling and equipped with a sink and a walk-in shower. The front room can be used as a third bedroom.

The spacious living room is, just like the rest of the house, finished with a laminate floor. The kitchen is spacious and equipped with appliances including a gas hob, extractor fan, microwave, oven, fridge/freezer and a dishwasher. Pleasant light through the large windows in the living room. In the extension of the kitchen there is room for a large dining table. At the front of the apartment is a beautiful outdoor space and offers a beautiful view of the courtyard.

In the basement you will find a storage belonging to the house.

Particularities:
Year of construction 2006;
Surface area approximately 117 m;
2/3 bedrooms;
Possibility to create a 3rd bedroom;
Ground lease surrendered till the 30st of September 2054;
Active VVE, the monthly service costs 127,-;
Central heating installation (Agpo Ferroli, 2006).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder