Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baden Powellweg 22 c 1069KW Amsterdam, Osdorp-Midden

Bewaar object
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Speels, fraai afgewerkt en zeer goed onderhouden 2-kamer HOEKappartement van ca. 95 m2, (momenteel bestaat het appartement uit één grote open ruimte) gelegen op de begane grond van een recentelijk opgeleverd nieuwbouwcomplex in Osdorp. Het complex is zeer centraal gelegen: diverse winkels (supermarkten, drogisterij, warme bakker, slager, etc.) treft u in de nabije omgeving aan, net als tram lijn 1, welke u in 20 minuutjes naar hartje centrum brengt. Tevens vindt u de belangrijkst uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en de A10 op enige autominuten rijden aan. Ook de Sloterplas is binnen handbereik.

De globale indeling is als volgt:

U komt binnen in de ruime hal waar zich het toilet met fonteintje bevindt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de zeer ruime slaapkamer. Vanuit deze ruimte overziet u het gehele appartement wat voor een ruimtelijk effect zorgt.

Het leuke van dit appartement is dat het één open ruimte is maar wel uit 2 niveaus bestaat wat het naast een ruimtelijk ook een zeer speels effect geeft.

Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de netjes betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad en wastafel. Naast de badkamer treft u een ruime berging aan waar zich de opstelplaats voor de CV -installatie en de warmte terugwin installatie bevinden evenals de aansluiting voor de wasmachine.
Via een trap gaat u naar de lager gelegen woonkamer met open keuken. De zeer royale woonkamer geniet veel lichtinval wat wordt veroorzaakt door het 4 meter hoge plafond en de grote op het westen gelegen glazen achtergevel. De keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van diverse losse apparatuur en veel kastruimte.

De woonkamer is net als de rest van het appartement voorzien van een prachtige laminaat vloer.

Bij de voordeur heeft u nog een plaatsje waar u de ruimte heeft een zitje te creëren.

Om het geheel nog completer te maken hoort er nog een separate berging bij de woning.

Kortom, een zeer verzorgd en recentelijk opgeleverd appartement, welke direct te betrekken is!!

Algemeen: woonoppervlakte ca. 95 m2 * bouwjaar 2006 * erfpacht, canon afgekocht voor 50 jaar t/m 30-09-2054 * servicekosten € 105,- per maand * berging in de onderbouw * zeer centrale ligging * oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-11-2015
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.