Baden Powellweg 259 1069LH AMSTERDAM, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Bewaar object

Omschrijving

Te koop @Amsterdam Baden Powellweg 259

DEZE WONING WORDT VERKOCHT VIA DE ONLINE VEILING WWW.BIEDOPDEZEWONING.NU

Fenomenaal uitzicht over Amsterdam, de duinen aan de kust en de bedrijvigheid op Schiphol!

Dit heerlijk lichte tweekamerappartement op de bovenste (13e) etage heeft deze luxe en ook een zonnig kamerbreed balkon op het zuiden met vrij uitzicht op het groen van het natuurpark de Vrije Geer en het karakteristieke Oud-Sloten, een moderne keuken en een compacte badkamer.

Het appartement is gelegen in het keurige en goed onderhouden complex Aeckerstijn met twee liften, een berging in de onderbouw en een actieve vereniging van eigenaren.

Deze woning (bouwperiode 1965) beschikt over circa 44 m gebruiksoppervlak en circa 157 m inhoud (zo goed als mogelijk opgemeten volgens de Nen-2580 norm), dit is exclusief de berging van circa 4 m en exclusief het balkon van circa 5 m. Deze maten zijn indicatief. Voor deze woning is het energielabel C afgegeven.

Indeling:
Begane grond:
Entree, centrale hal met bellenbord met intercomsysteem, afgesloten hal met trappen, twee liften en deur naar de bergingen.

13e verdieping:
Centrale hal met twee liften en deur naar galerijen. Galerij naar gezamenlijk afgesloten hal met twee voordeuren. Entree/ hal met meterkast, ruime woonkamer (circa 23,3 m) met openslaande deuren naar op het zuiden gelegen kamerbrede balkon, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel, slaapkamer (circa 9 m), keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Berging:
De berging bevindt zich op de begane grond van het gebouw en is circa 4,4 m.

Dit appartement ligt dicht bij winkelcentrum Dukaat, de winkels op de Pieter Calandlaan, de tram en de bus en ook op korte afstand van uitvalswegen en recreatievoorzieningen. De servicekosten bedragen thans circa € 258,96 per maand en dat is INCLUSIEF een voorschot op het water en de verwarming.

Bieden vanaf: € 159.500,-- kosten koper via www.biedopdezewoning.nu (zie ook de bijlage op onze eigen site)

Kijk voor meer foto's, plattegronden en uitgebreide verkoopinformatie op onze eigen site!
Op deze verkoop zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing, zie onze site.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
direct, inclusief voorschot verwarming en water

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
44 m²
Perceeloppervlakte
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Kaart Baden Powellweg 259 1069LH AMSTERDAM, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

naar Baden Powellweg 259 1069LH AMSTERDAM, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand