Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baden Powellweg 38 c 1069LK Amsterdam, Osdorp-Midden

Bewaar object
Bouwjaar
2011-
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Te koop:
Royaal en licht 4 kamer HOEK appartement met een balkon/terras op het zuiden gelegen alsmede een parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Het appartement is zeer privé gelegen aan de binnentuin van het complex. Doordat het appartement in de lengterichting is gelegen is dit appartement voorzien van vele raampartijen aan de oostzijde met uitzicht op de binnentuin. De woning is gelegen op AFGEKOCHT erfpacht.

Ligging:
De ligging van het complex is zeer centraal. De winkels aan de Pieter Calandlaan en de Tussen Meer brengen u naar het gezellige Osdorpplein en tuincentrum Osdorp bevindt zich aan de overkant van de straat. Tram 1 en 17 brengen u binnen 15 minuten naar het Leidseplein of Centraal Station. Met de auto bent u binnen 4 minuten op de A4 of de A9. In de directe omgeving heel veel groenvoorzieningen, scholen en kinderopvang.

Het complex:
Het nieuwbouwproject 'Nieuw Zeeland' bestaat in totaal uit 111 koop appartementen en is gelegen in vijf afzonderlijke appartementengebouwen welke de binnentuin omsluiten. In de onderbouw een ruime en afgesloten parkeergarage. De vereniging wordt professioneel beheerd door een professionele organisatie.
Het appartement:

Begane grond; afgesloten ruime centrale entree met toegang tot de lift, trappenhuis alsmede toegang naar de binnentuin.
Eerste verdieping; Vanuit de lift aangekomen bereikt u direct uw eigen appartement. U komt binnen in een zeer royale hal met aan de rechterzijde de woonkamer met open keuken. De moderne keuken is voorzien van een natuurstenen blad en inbouwapparatuur waaronder een Borreti fornuis. De woonkamer is licht dankzij de grote raampartijen en biedt toegang tot het balkon welke op het zuiden is gelegen. Verder brengt de ruime hal toegang naar de drie (!) achtergelegen slaapkamers welke zeer royaal zijn (resp. 11m2, 17m2 en 12m2) alsmede een inpandige berging, een toilet en een zeer ruime badkamer.

Bijzonderheden:
- de hele woning is afgewerkt middels een eikenhouten lamelparketvloer;
- stukwerk gehele woning;
- maandelijkse bijdrage VvE € 127,60 (wonen) en € 25,90 (parkeren
- parkeerplaats betreft een apart appartementsrecht dus afzonderlijk verkoopbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-09-2016
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen én veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.