Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baden Powellweg 50 C 1069LK Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Noord

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Groot en modern vierkamerappartement op de tweede etage van een ruim opgezet appartementencomplex uit 2007. Deze woning is van diverse gemakken voorzien. Een moderne keuken, badkamer en sanitair, een fijne buitenruimte, een eigen berging n een parkeerplaats in de garage.

De parkeergarage is uitsluitend toegankelijk is voor de bewoners van dit gebouw. Via de lift is het appartement eenvoudig vanuit de parkeergarage te bereiken.

Het appartement heeft alles binnen handbereik. Afhankelijk van hoe u wilt winkelen, kiest u voor de winkels om de hoek aan de Pieter Calandlaan of voor de winkelgebieden Tussenmeer, Osdorpplein, Dukaat in de Aker of zelfs Badhoevedorp. Ook vindt u hier diverse scholen, kinderopvang, zorginstellingen en sportverenigingen. Met haltes voor de bus en/of de tram op loopafstand, bent u binnen twintig minuten in het centrum van Amsterdam. Het appartementencomplex ligt ook gunstig ten opzichte van Schiphol, de Zuidas en Amstelveen. Daarnaast is het metro- en treinstation Lelylaan dichtbij, net zoals de uitvalswegen naar de A4, A9 en A10.

Indeling:
Via de lift bereikt u de tweede verdieping. U betreedt het appartement via de ruime entree waar tevens hal, toilet en een ruimte voor de garderobe zich bevinden.

De zeer ruime lichte woonkamer (circa 50 m) is voorzien van een halfopen keuken en grenst aan een heerlijk balkon van 11 m gelegen op het noordoosten. De keuken (lichte kleurstelling) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis, afwasmachine en een combi-magnetron.

De drie slaapkamers liggen naast elkaar en zijn van een goed formaat. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u ook toegang tot het balkon. De badkamer met douche en wastafel is netjes uitgevoerd.

Er is een inpandige berging met de wasmachine-aansluiting, C.V.-installatie en mechanische ventilatie-unit.

In de onderbouw bevindt zich de parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en nog een berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 120 m;
- Bouwjaar 2007;
- Balkon achterzijde gelegen op het noordoosten;
- Berging in de woning, parkeerplaats en box in de parkeergarage;
- C.V.-ketel Intergas 2010;
- Servicekosten voor appartement en berging circa 137,- per maand (bijdrage 1-7-2018 t/m 30-06-2019);
- Servicekosten voor de parkeerplaats circa 25,- per maand;
- VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpachtcanon voor de periode 01-02-2019 t/m 31-01-2020 bedraagt 2.447,50 (Jaarlijkse indexering);
- Einde tijdvak 31-01-2058;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens en Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-09-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder