Baden Powellweg 50 E 1069LK Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Noord

Bewaar object
Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Groot en modern driekamerappartement op de tweede etage van een ruim opgezet appartementencomplex uit 2007. Deze woning is van diverse gemakken voorzien. Een moderne keuken, badkamer en sanitair, een fijne buitenruimte, een eigen berging n een parkeerplaats in de garage.

De parkeergarage is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van dit gebouw. Via de lift is het appartement eenvoudig vanuit de parkeergarage te bereiken.

Het appartement heeft alles binnen handbereik. Afhankelijk van hoe u wilt winkelen, kiest u voor de winkels om de hoek aan de Pieter Calandlaan of voor de winkelgebieden Tussenmeer, Osdorpplein, Dukaat in de Aker of zelfs Badhoevedorp. Ook vindt u hier diverse scholen, kinderopvang, zorginstellingen en sportverenigingen. Met haltes voor de bus en/of de tram op loopafstand bent u binnen twintig minuten in het centrum van Amsterdam. Het appartementencomplex ligt ook gunstig ten opzichte van Schiphol, de Zuidas en Amstelveen. Daarnaast is het metro- en treinstation Lelylaan dichtbij, net zoals de uitvalswegen naar de A4, A9 en A10.

Indeling:
Via de lift bereikt u de tweede verdieping. U betreedt het appartement via de ruime entree waar tevens hal, toilet en een bergruimte met wasmachine-aansluiting zich bevinden.

De zeer ruime lichte woonkamer (circa 50 m) is voorzien van een halfopen keuken. De keuken (lichte kleurstelling) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis, vaatwasmachine en een combi-magnetron. Technische ruimte met wasmachine-aansluiting, mechanische ventilatie en C.V.-installatie. Twee slaapkamers van circa 13 m en 10 m welke beiden toegang bieden tot het heerlijke balkon van 10 m gelegen op het noordoosten. Deze is ook bereikbaar vanuit de woonkamer.

De badkamer met douche en wastafel is netjes uitgevoerd.

In de onderbouw bevindt zich de parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en nog een berging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 102 m;
- Bouwjaar 2007;
- Balkon achterzijde gelegen op het noordoosten;
- Berging in de woning, parkeerplaats en box in de parkeergarage;
- C.V.-ketel Intergas 2010;
- Bijdrage voor appartement en berging circa 109,- per maand;
- Bijdrage voor de parkeerplaats circa 27,-- per maand;
- VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpachtcanon voor de periode 01-02-2019 t/m 31-01-2020 bedraagt 2.069,11 (Jaarlijkse indexering);
- Einde tijdvak 31-01-2058;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens en Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen n veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.