Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Baden Powellweg 59 1069LC Amsterdam, Zuidwestkwadrant Osdorp Zuid

Vraagprijs € 219.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Goed ingedeelde 4-kamer maisonnette van 93 m² gelegen op de vierde en vijfde verdieping met ruim zonnig balkon grenzend aan de woonkamer, gelegen op het zuidwest met prachtig uitzicht over groen. En tevens is er een privι berging in de onderbouw.

Het complex is voorzien van 2 liften en de centrale hal is via een elektronisch beveiligd toegangssysteem (van 19 uur tot 7 uur) alleen bereikbaar voor bewoners. De woningen zijn bereikbaar via een galerij.

INDELING:
Entree appartement op de tweede verdieping: hal met garderobemogelijkheid. Toilet met fonteintje. De ruime woonkamer is aan de achterzijde van het complex met aangrenzend het zonnige balkon op het zuidwesten, met heerlijke middag- en avondzon. De keuken is voorzien van divers apparatuur en een aparte wasmachine en drogerruimte.
Trap naar de boven, ruime hal, ruime slaapkamer aan de achterzijde met weids uitzicht over groen. In het middendeel is de badkamer, deze is voorzien van een bubbelbad, toilet en wastafelmeubel. Aan de voorzijde zijn nog 2 slaapkamers.

In de onderbouw is er een eigen berging.

OMGEVING:
De woning is gelegen in een rustige straat in Osdorp Oost (stadsdeel Nieuw West), vlakbij winkelcentrum 'De Dukaat', diverse kinderdagverblijven, speeltuinen, scholen, horecagelegenheden en een tuincentrum. Ook theater Meervaart is op korte afstand gelegen en de Sloterplas met veel recreatiemogelijkheden in de zomer.

Door deze rustige en centrale ligging is dit een erg gewilde buurt.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, tram 17, 1 en 2 is op ca. 5 a 10 minuten loopafstand van het appartement richting Amsterdam Centraal Station en Schiphol. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A10, A9, A4 en de A5, deze snelwegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar met de auto.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren is genaamd "VvE flatgebouw de Aeckerstijn Baden Powellweg 1 t/m 263". De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans totaal € 388,26 inclusief voorschot stookkosten (€ 86,67), warm water, premie opstalverzekering, verlichting gemeenschappelijke ruimtes, de maandelijkse glazenwasser en er wordt gespaard voor onderhoud. De actieve VvE wordt professioneel beheerd door VvE beheer Amsterdam. De ketel van de blokverwarming is recent vervangen en in 2019 staat op de planning het vernieuwen van de puien aan de galerijzijde.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon bedraagt € 107,54 per jaar en het tijdvak loopt tot 2037 (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955).

AFMETINGEN:
• NEN2580 meetrapport aanwezig;
• Woonoppervlakte: 93m².
• Gebouwgebonden buitenruimte: 6.20 m²
• Externe bergruimte: 5.30 m²
• Bruto inhoud woning: 300.56 m³.

BIJZONDERHEDEN:
• Licht appartement en goed ingedeeld.
• De woonkamer is recent geschilderd.
• Grotendeels voorzien van dubbel glas.
• Ruim balkon achterzijde gesitueerd op het zuidwesten.
• Bouwjaar 1965.
• Complex is voorzien van 2 liften.
• Separate berging onderbouw, ideaal voor een fiets.
• Voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst als de koopakte getekend is bij de notaris door beide partijen.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

OPLEVERING:
In overleg, kan spoedig.


Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-12-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Osdorp-Midden

Osdorp is een gebied met een sterk eigen karakter. Dit zie je terug in de bevolking: in Osdorp wonen veel ouderen ιn veel jongeren van verschillende nationaliteiten. Je ziet het ook terug in de verscheidenheid van buurten: nieuwe buurten, vernieuwde buurten of buurten waar de stedelijke vernieuwing juist is stopgezet. Je ziet het daarnaast in het ruime en gevarieerde winkel- en horeca-aanbod en in de afwisseling van bebouwing, groen en bedrijventerreinen.