Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhoevelaan 60 1171DE Badhoevedorp, Badhoevedorp Centrum

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
133 m²

Omschrijving

Moderne, sfeervolle woning met zonnige achtertuin op het zuidwesten met veel privacy en vrij uitzicht. Deze in 2003 en 2009 gemoderniseerde woning is zeer licht door de grote raampartijen en is goed heringedeeld met behoud van de in totaal vijf kamers.
De woonkamer is ingedeeld met een ruime zithoek nabij de strak gestuukte openhaard en een goede eethoek nabij de open keuken. Fraaie lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer biedt toegang tot en zicht op de achtertuin.
De moderne witte keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. In de hal bevindt zich het moderne toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan de grote slaapkamer aan de achterzijde toegang geeft tot een balkon aan de achterzijde. De moderne badkamer is in 2009 vergroot en uitgevoerd met een douche, zwevend toilet en een op maat gemaakt zwart houten wastafelmeubel. De badkamer is betegeld met witte wandtegels en antraciet vloertegels. Op de tweede verdieping is vanaf de overloop een was-/bergruimte beschikbaar en een ruime zolderkamer. Beide ruimtes zijn in 2009 vergroot door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde. De ruime (ouder)slaapkamer is uitgevoerd met een fraaie op maat gemaakte houten vaste kastenwand. Diverse bergruimtes achter het knieschot. De achtertuin is fraai aangelegd met een ruim, zonnig terras grenzend aan de woning, een grasgazon, borders met vaste beplanting en een stenen schuur voorzien van elektra. De tuin biedt veel privacy en is op het zuidwesten gelegen. De woning is voorzien van gestuukte en gesausde wanden en plafonds en op de vloer liggen zwart gebeitste houten vloerplaten.
Kortom: een woning om zo te kunnen betrekken.

Locatie:
Badhoevedorp is een groen dorp aan rand van Amsterdam, net over de Ringvaart bij de Molen van Sloten. Het Vondelpark is bereikbaar binnen 20 minuten op de fiets; het Leidseplein ligt op circa 8 km afstand. Kenmerkend aan Badhoevedorp is het water van de Ringvaart en de sfeervolle woonbuurten met vele groene lanen en rustige straten. En van de mooiste groene dorpen rondom Amsterdam. Met alle benodigde voorzieningen als winkels, scholen, recreatievoorzieningen, maar ook door de uitstekende ligging met de hoofdstad, om de hoek van alle stedelijke voorzieningen, alle levendigheid van de stad.
De lusten van de hoofdstad maar niet de lasten. Badhoevedorp is geliefd door haar inwoners vanwege deze ideale combinatie van ligging ten opzichte van Amsterdam en het groene, ruim opgezette karakter. Zeker voor wie op zoek is naar meer rust, meer groen en meer ruimte o.a. in combinatie met jonge kinderen.
De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar. Onbetaald parkeren op de openbare weg.

Bijzonderheden:

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 351 m, de woonoppervlakte circa 105 m; gebouw gebonden buitenruimte circa 3 m; externe bergruimte circa 2 m.
Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1960.

Elektra/ glasvezel
De meterkast is voorzien van 7 groepen en een aardlekschakelaar. In 2003 is de elektra geheel vernieuwd waarbij er nieuwe draden getrokken zijn, nieuwe meters en groepen geplaatst zijn en nieuwe stopcontacten aangebracht zijn.
Glasvezel aanwezig.

Verwarming/ Warmwater
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een combi Cv-ketel (2003). Alle aanwezige (voor zo ver bekend) loden leidingen zijn in 2003/2009 vervangen.

Isolatie
De woning is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing (met uitzondering van de twee ramen van de kleinere slaapkamer). De plafonds zijn gesoleerd.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 5978, groot 1 are en 33 centiare.

Onderhoud
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden.
De woning is in 2003 en in 2009 gerenoveerd waarbij de keuken (2003) en badkamer (2009) zijn vernieuwd, de vloeren gelegd (2003/2009) en de wanden en plafonds gestuukt en gesausd (2003/2009). In 2009 is de dakkapel op de tweede verdieping geplaatst. De riolering is vervangen tot aan de straat. Tevens zijn voor en achter de zinken bakken van de goten vernieuwd. Het schilderwerk aan de buitenzijde heeft in 2018 plaats gevonden.
De tuinbestrating van de voortuin en het achterterras zijn in 2018 aangelegd.

Energielabel
De woning heeft een energielabel D.

Milieu/asbest
Aan verkoper en bij de Milieudienst van de gemeente Haarlemmermeer zijn geen bezwarende bodemverontreinigingen respectievelijk een olietank bekend. Aan verkoper zijn geen asbesthoudende materialen bekend.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering
In overleg.

Algemene Voorwaarden:
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zullen een ouderdoms-, NEN-meting- en een asbestclausule opgenomen worden. De formulering van deze clausules is opvraagbaar via ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m²
Perceeloppervlakte
133 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder