Badhuiskade 0 ong 1031 AMSTERDAM, Van der Pekbuurt

Bewaar object

Omschrijving

BOLD - appartement BLACK, bouwnummer 057

U kunt zich inschrijven via www.boldapartments.amsterdam

BOLD – Apartments Amsterdam
Aan de skyline van Amsterdam, direct achter het Centraal Station, aan het IJ, op een plek die luxe en creativiteit ademt, verrijst BOLD. Een indrukwekkend gebouw van wereldklasse. Onderscheidend, gemaakt met lef, voor mensen die durven. Markant door zijn krachtige high tech uitstraling en zijn gevel met geďntegreerde zonnepanelen.

Het Manhattan van Amsterdam
In het nieuwe hart van de hoofdstad, gelegen aan het IJ, wordt vanaf begin 2018 de duurzame woontoren BOLD gerealiseerd. De woontoren zal in totaal 24 verdiepingen tellen. Hierin worden 143 exclusieve en luxe koopappartementen gebouwd met uniek uitzicht over het IJ, het oude stadscentrum en de wijde omgeving.
De woningen worden naar wens met world class afwerking opgeleverd.

BOLD zet de toon voor de toekomst door het visueel-esthetisch gebruik van zonnepanelen en zijn duurzame energie installatie. Een energiezuiniger gebouw van deze hoogte is nog niet gebouwd in Nederland.
De duurzame woontoren zit bovendien vol technische snufjes voor optimaal woongenot. Daarnaast wordt het complex voorzien van een gym met sauna, bioscoop-/theaterzaal, gastenkamers, extra bergruimten en wijnkelders en zijn er diverse VIP services af te nemen. Bewoners van BOLD geven hun zorgen uit handen. Gewoon aan het gebouw.

Het appartement 'BLACK' heeft 81 m2 aan woonoppervlak en is gelegen op de 16e verdieping.
Het appartement heeft een ruime living, met open keuken. De woning heeft twee slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. De masterbedroom heeft een eigen inloopkast. De woning heeft een prachtig afgewerkte loggia met ruime afmetingen.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar

Andere bouwnummers van 'BLACK' zijn beschikbaar op andere verdiepingen.
De richtprijzen zijn vrij op naam, inclusief BTW, en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Op 17 juni 2017 start de voorverkoopfase van BOLD Apartments Amsterdam. Genoemde prijzen op Funda zijn een indicatie-richtprijs. Echter deze prijzen kunnen nog wijzigen, omdat in dit (voor)stadium van de officiële start verkoop BOLD in september 2017, bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld de bouwkosten, niet meegenomen kunnen worden. Derhalve kunnen aan de vermelde richtprijzen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 110 p/m
Aanmeldingsdatum
24-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²
Inhoud
210 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.

Kaart Badhuiskade 0 ong 1031 AMSTERDAM, Van der Pekbuurt

naar Badhuiskade 0 ong 1031 AMSTERDAM, Van der Pekbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand