Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Badhuisstraat 25 1541JH Koog Aan De Zaan, Oud Koog

Vraagprijs € 250.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1974
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
105 m²

Omschrijving

Sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 18 maart 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als ge´nteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Wat een heerlijke plek om te wonen!

In de prettige woonwijk 'Oud Koog' vindt u deze tussenwoning met een riante tuin, waar u in de zomer volop van de zon kunt genieten.

De woning beschikt onder meer over een lichte woonkamer, 3 slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer op de eerste etage en een ruime zolder, waar zich de 4e slaapkamer bevindt.

De woning is ideaal gelegen, midden in de rustige woonwijk en toch bij alle voorzieningen in de buurt. Vele winkels en supermarkten bevinden zich op enkele minuten loopafstand en ook scholen en kinderdagverblijven zijn snel te bereiken. Daarnaast liggen de uitvalswegen, A7/A8 richting Amsterdam en Purmerend, op slechts enkele autominuten.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, meterkast, trapopgang, toilet met fonteintje, speelse doorzonwoonkamer en een dichte keuken. Via de keuken loopt u de achtertuin (ZO) in, waarin de ruime stenen berging (ca. 8m▓) zich bevindt.

Eerste verdieping: overloop, nette badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en tweede toilet, toegang tot de drie slaapkamers (circa 14m▓, 13m▓ en 7m▓).

Tweede verdieping: voorzolder met bergruimte, opstelplaats C.V.-ketel (Intergas Compact HRE bouwjaar 2014) en aansluitpunt wasmachine, op de zolder bevindt zich de ruime, vierde slaapkamer.

Heeft u interesse? Bel ons voor een uitgebreide bezichtiging!

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1974, woonoppervlak: circa 110m▓, inhoud: circa 300m│;
- Perceel: circa 105 m▓ eigen grond (dit is indicatief, het kadaster moet het perceel nog inmeten).
De kosten voor het inmeten en splitsen van het perceel zijn voor rekening van de koper.
- Vele voorzieningen in de buurt;
- Vier ruime slaapkamers;
- Oplevering in overleg, kan snel.

De woning wordt verkocht in opdracht van Woningstichting Parteon.
Woningstichting Parteon neemt de volgende artikelen standaard op in de koopakte:

Verkoper heeft woning nooit bewoond
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte nooit feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 jaar; hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van Ç 50.000,- (zegge: VIJFTIGDUIZEND EURO).

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 4 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen in Zaandam en Wormerveer
- Actus Notarissen in Zaandijk
- Notariskantoor Van Baal in Krommenie
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-03-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Perceeloppervlakte
105 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's