Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badhuisweg 171 J 2597JN Den Haag, Westbroekpark

Bouwjaar
1991-2000
Woonoppervlakte
170 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

BADHUISWEG 171 J, 2597 JN THE HAGUE

Magnificent and unique penthouse (5th floor) in the 'Beau Rivage / Beau Site' building!

Spectacular 3-bedroom, 2-bathroom semi-furnished (fixtures and fittings only) penthouse with roof terrace and reserved covered parking in the chic Belgisch Park neighbourhood.
Excellent location overlooking the Scheveningse Bosjes woods, conveniently located near most international institutions including Europol, ICC, and MICT. Just minutes from the beach and dunes, close to public transport and motorways.

Layout:

Secure modern lobby, lift to 5th floor.

Entry hall; modern guest lavatory; boiler/laundry room with washing-machine and dryer; spacious living/dining room with wood-burning fireplace; modern semi-open kitchen with integrated appliances; single bedroom/study; large master bedroom, en suite bathroom with bath, shower, toilet and double washbasin; dressing room; 3rd good-sized bedroom; en suite bathroom with shower and washbasin.

- including parkingplace (second parkingplace available for 90,- per month)
- light apartment
- new laminate floors in bedrooms

WE DO NOT CHARGE COMMISSION TO THE TENANT!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 200 p/m
Aanmeldingsdatum
24-08-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder