Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Badlaan 1 1182JJ Amstelveen, Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp

Vraagprijs € 575.000 

Bouwjaar
1932
Woonoppervlakte
140 m²
Aantal kamers
2
Perceeloppervlakte
107 m²

Omschrijving

Op een schitterende locatie, gelegen midden in de populaire, oude dorpskern van Amstelveen en op korte afstand van de afrit A9 (Amstelveen centrum), de doorgaande wegen naar Schiphol en Amsterdam, wordt een MULTIFUNCTIONEEL en HALF VRIJSTAAND voormalig BEDRIJFSPAND ter grootte van ca. 205 m² met diverse mogelijkheden TE KOOP aangeboden.

Transformatie naar WONEN behoort bestemmingsplantechnisch gezien tot de mogelijkheden, waardoor luxe woonruimte op een schitterende locatie gerealiseerd kan worden.

Indeling / vloeroppervlakte:
De oppervlakte van de voormalige werkplaats bedraagt overeenkomstig het NEN 2580 meetcertificaat ca. 204,58 m² BVO. De ruimte is eenvoudig verder te vergroten, bijvoorbeeld door de vliering in zijn geheel te voorzien van een verdiepingsvloer.

Het bruto metrage van het gebouw bedraagt ca. 204,58 m².
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 158,94 m² VVO en is als volgt ingedeeld:
- ca. 70,99 m² bedrijfs-/ opslagruimte op de begane grond, vrije hoogte ca. 3.21 m;
- ca. 72,13 m² bedrijfs-/opslagruimte op de eerste verdieping, geweldige vrije hoogte tot de nok van ca. 5.48 m;
- ca. 15,48 m² vliering, vrije hoogte ca. 2.47 m.

Voorzieningen:
- Buitenterrein: Direct naast de bedrijfsruimte bevindt zich een stuk eigen terrein met afgesloten toegangshek. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen, realiseren van een klein ‘buiten’ of (indien mogelijk/toegestaan) het creëren van een entree c.q. trapopgang al dan niet met daglichtvoorzieningen;
- Begane grond: middels dubbele schuifdeuren is de bedrijfsruimte toegankelijk. Op de begane grond bevinden zich o.a. de C.V.-opstelling (Nefit), meterkast (gas, water en elektra) en trapopgang naar de eerste verdieping;
- Eerste verdieping: grote werkplaats voorzien van een eenvoudig toilet en pantry en afgescheiden opslagruimte;
- Vliering: vanaf de eerste verdieping zijn beide vlieringen bereikbaar middel een ladder.

Het gehele pand dient, afhankelijk van het beoogde gebruik, gemoderniseerd te worden.

Omgeving / parkeergelegenheid:
Het pand kent een centrale ligging, nabij het Amsterdamse Bos en hoogwaardige horeca terrassen van het Oude Dorp waaronder restaurant Aan de Poel, wijn-spijsbar The Wine kitchen, bar en brasserie ’t Hert, broodjeswinkel La Gare, museum Jan van der Togt en diverse winkeliers en dienstverleners.
Schuin voor het pand en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid op de openbare weg. Op loopafstand bevindt zich de ANNA-kerk, een cultureel centrum en proeflokaal.

Bereikbaarheid:
Het pand kent een uitstekende ligging ten opzichte van Amsterdam, Luchthaven Schiphol en het Stadshart Amstelveen. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Diverse buslijnen zorgen voor een goede verbinding per openbaar vervoer. In de nabije toekomst zal de verderop gelegen Rijksweg A9 worden verbreed en verdiept met een daarbij behorende nieuwe overkapping ter hoogte van het Oude Dorp.

Bouwjaar:
Omstreeks 1932.

Energielabel gebouw:
EPA-certificiaat niet van toepassing: bedrijfsruimte / gebouw met industriefunctie.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Amstelveen Midden West’ d.d. 18 februari 2009 is de huidige enkelbestemming van het pand “GD - Gemengd” met een aangeduid “bestemmingsvlak III” en derhalve o.a. bestemd ten behoeve van bedrijven die zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten (categorie 1 en 2), detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, wonen en horeca*.

De huidige dubbelbestemming van het pand betreft: “Waterkering”, “Straalpad” en “Archeologisch gebied van hoge waarde”.

Bepaalde bestemmingen zijn beperkt toegestaan, bijvoorbeeld middels een maximaal metrage (* aftopping bouwvlak horeca) en/of slechts van toepassing indien en voor zover deze gronden specifiek op de feitelijke plankaart al dan niet met een Romeinse aanduiding zijn aangeduid.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van alle actuele voorwaarden verwijzen wij u uitdrukkelijk naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amstelveen, sectie G, nummer 4163 (80 ca.) voortkomende uit een vervallen perceel G 4078, alsmede
gemeente Amstelveen, sectie G, nummer 4370 (27 ca.).

Bankgarantie/waarborgsom:
Waarborgsom/bankgarantie: 10% van de koopsom, door koper te voldoen uiterlijk 3 weken na ondertekenen koopakte.

BTW:
Niet van toepassing.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Zakelijke lasten:
Onroerend zaakbelasting: € 394,46 per jaar
Rioolrecht: € 203,50 per jaar
Waterschap: zie waternet

Bijzonderheden:
Definitieve gunning eigenaar voorbehouden.

Graag ontvangen wij biedingen met de eventueel daaraan verbonden voorwaarden schriftelijk, waarna beoordeling en een beslissing vanuit verkoper zal plaatsvinden. Verkoper behoudt zich het recht voor de procedure tussentijds te wijzigen en zal in dat geval bekende partijen op de hoogte stellen.

Het koopcontract wordt gemaakt door de notaris, gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Mijdrecht, Abcoude of Aalsmeer. Het koopcontract dat gebruikt wordt is het model Ring Amsterdam. De keuze van het notariskantoor is aan de koper, tenzij anders aangegeven in deze brochure.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden een notaris aan te wijzen. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bij verkoop zullen extra bepalingen in de koopakte worden opgenomen.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder