Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baetostraat 12 Hs 1055ER Amsterdam, Bosleeuw

Bewaar object
Bouwjaar
1940
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Sfeervol en gemoderniseerd op de bel-etage gelegen 4-kamer appartement (ca. 59 m2) voorzien van 2 balkons en van 2 bergingen op de begane grond (waarvan 1 onder de woning is gelegen) alsmede een RIANTE ACHTERTUIN!

De woning beschikt op de bel-etage over een gezellige woonkamer die voorzien is van een sierschouw en via originele glas-in-lood deuren toegang tot de zijkamer heeft. De woon- en zijkamer hebben ieder toegang tot het aan de voorzijde gelegen zonnige balkon (ZW). De woning is verder ingedeeld met een gemoderniseerde badkamer, een aan de achterzijde gelegen in 2010 vernieuwde witte keuken die uitgevoerd is met inbouwapparatuur en 2 aan de achterzijde gelegen slaapkamers. De royale ouderslaapkamer heeft via houten openslaande deuren toegang tot een (2e) balkon dat zich aan de achterzijde bevindt, dit balkon biedt via een trap tevens toegang tot de achtertuin. Grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval in de gehele woning. Karakteristieke en originele details als de kamer-en-suite indeling, schuifdeuren met glas-in-lood ramen en houten paneeldeuren zijn behouden gebleven. De woning is vrijwel geheel afgewerkt met een wit geschilderde houten plankenvloer.

Op de begane grond bevinden zich 2 bijbehorende bergingen die via een gemeenschappelijke ruimte te bereiken zijn. De onder de woning gelegen royale berging grenst aan een kleinere bijbehorende berging. Beide vertrekken zijn voorzien van elektra. De grote berging, die tevens over een radiator beschikt en afgewerkt is met wit gesausde wanden en een laminaatvloer, wordt voorzien van daglicht en heeft toegang tot de bijbehorende achtertuin.

De riante achtertuin is op het noordoosten gelegen, in de zomer kunt u hier heerlijk van zonsopgang t/m circa 15.00 uur in de zon zitten. Via het balkon (met trap) nabij de ouderslaapkamer en keuken, alsmede vanuit de aan de achterzijde gelegen berging op de begane grond, is de achtertuin te betreden. De achtertuin is aangelegd met bestrating en borders voorzien van vaste beplanting. Het is mogelijk een gezellige overdekte zithoek onder het balkon te creëren.

De woning is gelegen in stadsdeel West, Bos en Lommer, in de omgeving van het Erasmuspark en de gelijknamige gracht. Op loopafstand bevinden zich het winkelcentrum Bos & Lommerplein, tevens treft u een ruim aanbod van diverse andere winkels en gezellige restaurantjes aan om de hoek op de Bos en Lommerweg. Voor en nabij de woning is er gelegenheid tot (betaald) parkeren op de openbare weg. Goede bereikbaarheid via openbaar vervoervoorzieningen in de nabije omgeving en diverse uitvalswegen.

Bijzonderheden:
* De inhoud van de woning bedraagt circa 170 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 59 m², de oppervlakte van de 2 bergingen bedraagt circa 16 m2, de 2 balkons zijn circa 4 m2.
Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
* Bouwjaar omstreeks 1940.
* In 2013 is de gehele Cv- installatie (inclusief leidingwerk en radiatoren) nieuw aangebracht, waarbij tevens in de berging op de begane grond een radiator is geplaatst.
* De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
* Het appartement maakt deel uit van de VVE “Baetostraat 1 tot en met 22 / Bos en Lommerweg 240” te Amsterdam. De servicekosten bedragen € 113,00 per maand. De administratie van de VVE wordt gevoerd door een professionele administrateur, de VVE is o.a. in het bezit van een Meerjaren Onderhoudsplan. In 2017 is het houtwerk ter hoogte van de voorgevel geschilderd.
* Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, uitgegeven door de gemeente Amsterdam, de canon is door verkoper afgekocht t/m 31 juli 2039.
* Oplevering in overleg (voorkeur verkoper: 1 juni 2019).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.