Vorige | Volgende

Baffinstraat 23 I 1057SW Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 265.000 k.k.

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

** English below **

Twee/driekamerappartement met veel mogelijkheden gelegen midden in de populaire Baarsjes. De woning is gelegen om de hoek van het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat.

Omgeving
De Baffinstraat is een rustige straat met veel parkeergelegenheid in Stadsdeel West (de Baarsjes). Het nabijgelegen Mercatorplein is geheel aangepakt, het plein is hierdoor groener, gezelliger en levendiger geworden. Tevens vind je rondom dit plein een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden (onder meer: Bar Baarsch, Bar Frits en Café Zurich) maar ook op de Jan Evertsenstraat kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen. De populaire 'Hallen' en de Jordaan liggen slechts op 5 á 10 fietsminuten afstand van de woning.

Voor recreatie kan je terecht in het Rembrandtpark welke op loopafstand is gelegen. Daarnaast kan je heerlijk van uw vrije tijd genieten op uw eigen balkon op het zuidoosten.
Het appartement is goed bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer. Diverse tram- en busverbindingen (7, 13, 15, 18, 247) stoppen om de hoek en uitvalswegen zoals de Ringweg A-10 zijn met enkele autominuten bereikbaar. Voor de deur is genoeg parkeermogelijkheid tegen betaling.

Indeling
De gemeenschappelijke entree brengt je op de eerste verdieping. Een hal verbindt alle vertrekken in de woning met elkaar. De ruime doorzon woonkamer is licht en geeft je aan de achterzijde direct toegang tot het balkon dat gelegen is op het zuidoosten. De casco keuken is voorzien van een nieuwe CV installatie. Alle aansluitingen zijn al aanwezig. Via de keuken kom je in de slaapkamer. Zowel via de slaapkamer als via de keuken kan je het zonnige balkon betreden. Op het balkon is ook nog een balkonkast aanwezig. De badkamer met douche wastafel en toilet bevindt zich in het midden van de woning.
De berging is te vinden op de zolderverdieping van het gebouw.

Vereniging van eigenaren en grondsituatie
De vereniging wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig. De servicekosten per maand zijn € 100,13.
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing en de erfpachtcanon is afgekocht tot 15-11-2053.

Kenmerken
- Woonoppervlakte 47 m˛ (meetrapport aanwezig)
- Eerste verdieping
- Nieuwe CV-ketel
- Externe berging (ca. 8 m˛) op de zolder etage.
- Optionele plattegronden zijn indicatief, hier kunnen geen rechten aan verleend worden.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Notariskantoor KB-Notarissen
- Oplevering in overleg, kan snel

** English translation **

Two / three room apartment with many possibilities located in the middle of the popular Baarsjes. The property is located around the corner from Mercatorplein and Jan Evertsenstraat.

Surroundings
The Baffinstraat is a quiet street with lots of parking space in Stadsdeel West (de Baarsjes). The nearby Mercatorplein has been completely redone, making the square greener, cozier and livelier. You will also find a variety of shops and restaurants around this square (including: Bar Baarsch, Bar Frits and Café Zurich), but you can also find groceries on Jan Evertsenstraat. The popular "Hallen" and the Jordaan are only 5 to 10 minutes by bike from the house.

For recreation you can visit the Rembrandtpark which is located within walking distance. In addition, you can enjoy your free time on your own balcony on the southeast.
The apartment is easily accessible, both by car and public transport. Various tram and bus connections (7, 13, 15, 18, 247) stop around the corner and roads such as the A-10 ring road can be reached by car in a few minutes. There is enough parking space in front of the door for a fee.

Layout
The communal entrance takes you to the first floor. A hall connects all rooms in the home with each other. The spacious living room is light and gives you direct access at the rear to the balcony that is located on the southeast. The hull kitchen has a new central heating system. All connections are already present. Through the kitchen you enter the bedroom. You can enter the sunny balcony from both the bedroom and the kitchen. There is also a balcony cupboard on the balcony. The bathroom with shower, sink and toilet is located in the middle of the house.
The storage room can be found on the attic floor of the building.

Association of owners (VvE) and ground situation
The association is professionally managed by VvE Beheer Amsterdam. Meetings are held annually and a multi-year maintenance plan is available. The service costs per month are € 100.13.
The property is located on municipal leasehold land. The general provisions for continuing ground rent 2000 apply and the ground rent is surrendered until 15-11-2053.

Characteristics
- Living area 47 m˛ (measurement report available)
- First floor
- New central heating boiler
- External storage room (approx. 8 m˛) in the attic floor.
- Optional floor plans are indicative, no rights can be granted.
- Property is only for sale with the purpose: self-habitation (or parents for children)
- 2-year anti-speculation clause applicable
- Seller has never lived there himself (niet-zelfbewoningsclausule) and old age clause apply
- Project notary: Notary office KB-Notarissen
- Delivery in consultation, can be fast

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
147 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder