Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Baffinstraat 23 II 1057SW Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 300.000 

Bewaar object

Omschrijving

Sfeervol en licht 3 kamer appartement met fijn balkon en berging op de zolderverdieping. Dit appartement is goed onderhouden én heeft de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creëren.

De Baffinstraat is een rustige straat in De Baarsjes vlakbij het Erasmuspark en Rembrandtpark. Ook het Mercatorplein is op loopafstand: dit plein werd gebouwd naar een ontwerp van H.P. Berlage in 1925, de kenmerkende torens zijn onlangs grondig opgeknapt. De afgelopen jaren heeft het stadsdeel veel geïnvesteerd in de buurt en daardoor heeft deze omgeving een ware metamorfose ondergaan, waardoor de buurt steeds populairder is geworden. Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar en eigen vervoer en op loopafstand van leuke winkels en gezellige horeca gelegenheden.

INDELING:
Entree via gemeenschappelijk trappenhuis op de tweede verdieping: hal met garderobemogelijkheden. Ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde met vrij uitzicht de straat in en aan de achterzijde is de eetkamer. Deze kamer, met toegang tot het balkon (over de gehele breedte), is ideaal om eventueel een tweede slaapkamer te creëren. In het middendeel is de badkamer, deze heeft een toilet, douche en wastafel. De keuken is voorzien van divers apparatuur en heeft eveneens toegang tot het balkon. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, naast de keuken.

OMGEVING:
De woning ligt in de gezellige buurt De Baarsjes, in deze omgeving bevinden zich diverse leuke winkels op loopafstand op o.a. de Jan Evertsenstraat, het Mercatorplein en Jan van Galenstraat. Ook diverse horecagelegenheden bevinden zich om de hoek van het appartement, zoals Café Frits, Café Zurich, Café Bar Baarsch, Café Cook en Café Radijs. Ook Sportplaza Mercator is op ca. 5 minuten fietsafstand gelegen met o.a. een fitnesscentrum en een binnen- en buitenzwembad. Kortom... een gezellige buurt met alle voorzieningen in de buurt.

BEREIKBAARHEID:
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam Lelylaan is op ca. 8 minuten fietsafstand van het appartement gelegen. Op de Hoofdweg en Jan Evertsenstraat zijn er meerdere bus- en tramhaltes richting o.a. Amsterdam Lelylaan, Sloterdijk, Zuid WTC en Amsterdam Centraal. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10 deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De ‘Vereniging van Eigenaars Baffinstraat 11-23 te Amsterdam’ is actief en omvat 28 appartementen. De administratie wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. Dit appartementsrecht maakt het 54/1.609e aandeel uit in de gemeenschap, er wordt jaarlijks vergaderd en de servicekosten bedragen thans ca. € 91,38 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 2053 (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000).

AFMETINGEN:
• NEN meetrapport aanwezig.
• Woonoppervlak: 49,40 m².
• Gebouwgebonden buitenruimte: 6,30 m².
• Externe bergruimte: 2,90 m².
• Inhoud: 170,46 m³.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar: 1927.
• Balkon is gesitueerd op het zuiden/zuidoosten.
• Voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water middels CV ketel (Intergas, bouwjaar 2003).
• Energielabel: D.
• Goede locatie.
• Afgekochte erfpacht.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst als de koopakte getekend is bij de notaris door beide partijen.
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor.

OPLEVERING:
In overleg.Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
49 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Kaart Baffinstraat 23 II 1057SW Amsterdam, Balboaplein e.o.

naar Baffinstraat 23 II 1057SW Amsterdam, Balboaplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand