Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bagijnhof 44 2611AP Delft, Centrum-West

Vraagprijs € 319.000 

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In het historische centrum van Delft, op een bijzonder leuke locatie in een steegje achter het Bagijnhof gelegen dubbele bovenwoning.

Het huis ligt zeer gunstig ten opzichte van de voorzieningen in het centrum en het station. Ook de tram en bus zijn prima te bereiken.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree, halletje, trapopgang.

Eerste etage:
Overloop, badkamer (1.66x2.04m) met ligbad, wastafel en toilet. Ruime woonkamer (5.22x3.56m) bereikbaar vanuit de hal middels dubbele openslaande deuren. Er is opvallend veel licht door de aanwezigheid van de brede ramen in de voorgevel. Een eenvoudige, dichte keuken (5.22x2.00m) aan de achterzijde van het huis met vrij uitzicht aan de achterzijde richting de Dirklangenstraat.

Tweede etage:
Open zolderetage bestaande uit twee gedeeltes van (5.75x5.25m) en (2.07x5.25m). Kast met opstelplaats CV-combiketel.

Middels een rechte vaste trap is het terras op het platte dak te bereiken van zo'n 25 m2.

Bijzonderheden/Kenmerken:
- Goede staat van onderhoud;
- Dubbel glas en Ruysdael glas;
- Slapende Vereniging van Eigenaren met een collectieve opstalverzekering;
- Gelegen binnen het beschermde stadsgezicht;
- Bouwjaar circa 1913.
- Woonoppervlakte circa 81 m2;
- Inhoud circa 282 m3.

Vraagprijs 319.000,-- k.k.
Oplevering Per direct mogelijk
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Delft

Delft heeft een historische binnenstad. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad. Delft en het Koninklijk Huis zijn al honderden jaren met elkaar verbonden. Het is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje in 1572 na zijn vlucht uit Breda kwam wonen en waar hij twaalf jaar later vermoord werd.

Ook de Gouden Eeuw was in Delft een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. De stad had een belangrijk aandeel in de oprichting van de VOC in 1602 en was één van de zes steden waar een Kamer van de VOC gevestigd was. Het wereldberoemde Delfts Blauw ontstond in het 17 -eeuwse Delft én bekende Hollandse meesters als Johannes Vermeer, Pieter de Hooch en Carel Fabritius woonden of werkten er. Ook speelde Delft in de Gouden Eeuw een belangrijke rol in de wetenschap. Delftse wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek worden nog steeds internationaal geroemd om werk.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder