Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bakhuizen van den Brinkhof 115 1065BD Amsterdam, Emanuel van Meterenbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1955
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
242 m²

Omschrijving

Wat een plek! Achter deze fijne gezinswoning ligt een 15 meter brede vrij gelegen tuin verscholen (op het zuidwesten!).

Een PAREL van een locatie.

Direct grenzend aan het mooiste park dat Amsterdam rijk is: het Sloterpark met haar Sloterplas. Aan de voorzijde van de woning ligt een ruim (speel) plantsoen waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Deze woning leent zich bij uitstek voor het urenlang tekenen en onderzoeken van allerhande uit- en opbouwmogelijkheden. Aan de achterzijde heeft de woning volledig vrij uitzicht met eveneens een groot (speel) plantsoen én de mogelijkheid om de tuin over de gehele breedte nog 2 meter te vergroten, waardoor er nog 30 m2 tuin bijkomt. Op deze locatie wil je investeren!

De huidige eigenaren zijn in het bezit van beide naastgelegen garages waarvan 1 reeds naar woonruimte is omgebouwd en in de gevraagde koopsom is inbegrepen. De tweede garage wordt tevens te koop aangeboden aan de koper van deze uniek gelegen HOEK-woning.

Indeling: zie de plattegrond

Het perceel meet maar liefst 221 m2 aan grond.
De erfpachtcanon bedraagt jaarlijks € 145,66 (woning) en 23,60 (garage) . Dit zijn vaste bedragen tot 15 mei 2030.
De eeuwigdurende afkoop voor het woonhuis bedraagt € 32.359,- op basis van de voorlopige berekening en de WOZ van 2014 (hier kunnen door koper geen rechten aan ontleend worden)
Bouwjaar omstreeks 1955;
Unieke tuin op deze locatie.
Gunning voorbehouden aan verkoper.

Prijs woning met garage (nr. 115 woning en nr. 116 garage): € 649.000,- k.k.
Prijs garage (nr. 117) € 45.000,- k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
242 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotervaart Noord

Slotervaart – oorspronkelijk Slotervaart/Overtoomse Veld - is een wijk in de Westelijke Tuinsteden van onze hoofdstad en werd in de jaren vijftig en zestig van de twintigste eeuw gebouwd als westelijke stadsuitbreiding van Amsterdam. De basis hiervoor was het Algemeen Uitbreidingsplan uit 1935, ontworpen door Cornelis van Eesteren. Slotervaart is gebouwd volgens de open bebouwingswijze, wat betekent dat er veel groen te vinden is.
Slotervaart: Een groene wijk in Amsterdam Nieuw-West
Oorspronkelijk bestond de wijk uit laag-, middel- en hoogbouw. De straten zijn er vernoemd naar onder andere geschiedschrijvers, waterbouwkundigen, toneelspelers en musea. In de jaren negentig werd Slotervaart aan de noordelijke zijde uitgebreid met de wijk Oostoever. Sinds 2001 werd er in dit deel van Amsterdam gebouwd aan duizenden nieuwe woningen. De appartementen in dit deel van de stad verkeren dus vaak in relatief nieuwe staat.
Slotervaart: Aantrekkelijk voor gezinnen
Opvallend is het aantal eengezinswoningen dat hier aangeboden wordt; Veel gezinnen van binnen de ring die zoeken naar meer groen, rust en ruimte, vertrekken naar Nieuw-West. Nieuw West combineert de voordelen van een ‘dorps’ karakter met grootsteedse voorzieningen voor alle leeftijden. Nieuw West blijft zich ontwikkelen: in de komende jaren wordt onder andere het Sloterpark aangepakt. Deze ‘verborgen parel’ is niet langer meer verborgen maar voor iedereen vindbaar en bereikbaar. Tot 2010 was stadsdeel Slotervaart een stadsdeel van Amsterdam. In 2010 is Slotervaart opgegaan in stadsdeel Nieuw-West.