Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bakkerstraat 20 3511JW UTRECHT, Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving

Vraagprijs € 62.500 per jaar

Omschrijving

UTRECHT * BAKKERSTRAAT 20 * Winkelruimte te huur

De Bakkerstraat is een drukke winkelstraat tussen de Oudegracht en de Steenweg in het kernwinkelgebied van het centrum van Utrecht. De winkelruimte is gelegen in de directe omgeving va diverse nationale en internationale retailers waaronder: Specsavers, Foot Locker, Scotch & Soda, Michael Kors, H&M, Rituals, Pandora en vele andere.

Oppervlakte:
begane grond ca. 50 m
eerste verdieping ca. 45 m
tweede verdieping ca. 40 m

De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 5 meter.

De huurprijs bedraagt 62.500,-- per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-11-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
135 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Utrecht

Utrecht bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. In Utrecht vind je veel tuinen, hofjes en parken waar je heerlijk kunt ontspannen. Van de verscholen hofjes en de romantische Oude Hortus, tot de gezellige parken zoals het Wilhelminapark en Park Lepelenburg, waar het hele jaar activiteiten worden georganiseerd. In de lommerrijke omgeving kun je geweldig wandelen, sporten en picknicken, er zijn dierenweides, speeltuinen, circusvoorstellingen en festivals met een cultureel of culinair programma. Daarnaast staat Utrecht bekend om haar prachtige grachten. Op een rondvaartbootje kun je hier het best van genieten, of juist op een terrasje aan de grachten.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder