Vorige | Volgende

Balatonmeerlaan 43 1060RD Amsterdam, De Aker West

Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
138 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
132 m²

Omschrijving

** ENGLISH TEXT BELOW**

Een royale eengezinswoning (ca. 138 m2 exclusief inpandige carport) die zeer centraal gelegen is binnen “de Aker”. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het creëren van een dakopbouw.

De locatie ligt strategisch op slechts enkele minuten van de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Schiphol is met de auto in 10 minuten bereikbaar. Parkeren doet u gratis of zelfs direct voor de deur. Wenst u met het openbaar vervoer te reizen, dan vindt u tramlijn en bushalte op enkele minuten lopen. De Aker is een kindvriendelijke buurt en u treft in de directe nabije omgeving zowel diverse scholen als kinderopvang aan. Ideaal voor mensen die van alle voordelen van de grote stad willen genieten gecombineerd met de plezierige kanten van het wonen in een groenrijke omgeving. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum “De Dukaat”. Kortom een ideale plek!

De woning is gelegen midden tussen diverse waterpartijen en prachtige groenstroken aan de Balatonmeerlaan, tussen het Iseoplantsoen en de Akerdijk. Uitzicht, woonoppervlakten en wooncomfort staan op uitzonderlijk hoog niveau.

INDELING:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een tweede hal.

Eerste verdieping:
Grote woonkeuken met een lichte keukeninrichting waarin een elektrische kookplaat, vlakschermkap, combi- magnetron, vaatwasser, koel- vries kast en een royaal eetgedeelte.
De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.
Via een trap naar beneden is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en heeft een hoog plafond en zeer grote raampartij. Hierdoor voelt het niet alleen heel ruimtelijk maar is de woning ook heel erg licht! Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keurig aangelegde achtertuin welke is gelegen op het zuidoosten en over een achterom beschikt.

Tweede verdieping:
Ruime lichte overloop, een de zeer ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Separaat toilet, 3 ruim bemeten slaapkamers. Verder is er nog een bergruimte die beschikt over een aansluiting voor de wasmachine/droger. Deze verdieping is voorzien van een lichte laminaat vloer.

BIJZONDERHEDEN:

- Een riant familiehuis!
- Woonoppervlakte bedraagt nagenoeg 138 m2;
- een convectorput in de woonkamer;
- Grote (woon-)keuken;
- Royale Badkamer;
- Vrij uitzicht aan de achterzijde;
- Heerlijk zonnige achtertuin (met achterom) gelegen op het zuidoosten;
- Rustige ligging met veel privacy;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 14 december 2047.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

A spacious family home, (approx. 138 m2 excluding indoor carport) with a very central location within “de Aker”. With the possibility to add a dormer window.

A highly convenient location, the A4, A5, A9 and A10 are only minutes away. Schiphol is a 10 minute drive by car. Parking is free, you can even park right outside of your door. If you’re traveling by public transport, the tram station and bus stop are a couple of minutes away by foot. De Aker is a kid-friendly neighbourhood and multiple schools and childcare are within reach. Perfect for those who want to enjoy every aspect of a big city, yet also love a green environment. You can run your daily errands at the shopping center “De Dukaat.” All in all, an ideal place to live!

This house is located amongst different ponds and beautiful green spaces next to the Balatonmeerlaan, between the Iseoplantsoen and the Akerdijk. Views, living space and living comfort are at the top of the list.

LAYOUT:

Ground floor:
Entryway, hallway with cupboard, stairs leading to first floor and a second hallway.

First floor:
Big kitchen with light interior with induction stove, kitchen fan, oven/microwave combination, dishwasher, refrigerator/freezer and spacious dining area. The kitchen is situated at the front of the house. You can reach the living room by the stairs leading downstairs. The living room is situated at the back of the house and has high ceilings with big windows. This makes it very spacious and light! You have access to the beautifully finished backyard from the living room facing the south east, and there is a back way.

Second floor:
Spacious and light hallway with a very large bathroom, including a double basin and a bathtub. There is a separate toilet and 3 spacious bedrooms. Furthermore, there is a storage room which is equipped with a washer and dryer connection. The first floor is equipped with light laminate flooring.

Specifics:
- A spacious family home!
- A living space of approx. 138 m2;
- Floor ventilation duct in the living room;
- Large kitchen;
- Spacious bathroom;
- Beautiful view from the back;
- Sunny backyard (with back way) facing the south east;
- Quiet location with privacy;
- Lease is paid off until December 2047.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m²
Perceeloppervlakte
132 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Middelveldsche Akerpolder

De Middelveldsche Akerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West aan de westzijde van Amsterdam en is een van de drooggelegde polders waaruit de stad bestaat. Deze polder behoorde, net als de Sloter/Riekerpolder en Hoofdweg en omstreken, tot 1921 tot de gemeente Sloten. In 1921 werd deze gemeente door Amsterdam geannexeerd en sindsdien behoren deze wijken dus Amsterdam toe.
De Middelveldsche Akerpolder: van polder tot stad
Het gebied was van oorsprong veenweide en lag tussen de Osdorperweg en het Haarlemmermeer.In de 19e eeuw werd het gebied ingepolderd en uitgeveend om het als tuinbouwgrond te kunnen gebruiken. De molen die al het werk voor de drooglegging verzette, de Akermolen, staat sinds hij in onbruik raakte in 1921 als molenstomp langs de Ringvaart. Sinds enkele jaren is deze in gebruik als theehuis. In de jaren zestig van vorige eeuw werd begonnen met het bebouwen van de polder; het begon met het meest westelijke deel van Tuinstad Osdorp, gevolgd door De Aker in de jaren tachtig. Pas zeer recent, in 2004, werd de wijk De Aker voltooid en was de Middelveldsche Akerpolder volledig volgebouwd. In 2017 had de polder bijna 15.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder