Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Balboastraat 13 - Hs 1057VS Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 249.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsruimte / woonruimte gelegen aan de Balboastraat 13 in stadsdeel West. Het betreft hier een voormalig schoenmakersbedrijf van circa 65m2.

De ruimte bestaat momenteel uit één grote L-vormige open ruimte met een kitchennette, een toilet en een bergingskast. Aan de achterzijde is het balkon dichtgezet waardoor er een ruimte voor opslag is gecreëerd. Volgens de huidige bestemming te gebruiken als kantoor-/bedrijfsruimte. De bovenliggende woning is ook te koop (€ 299.000 k.k.).

OMGEVING
Het appartement is gelegen nabij het Rembrandtpark en de Jan Evertsenstraat in de Admiralenbuurt met zijn vele winkeltjes. Het appartement is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte en binnen een paar minuten zit u in het centrum of op de ringweg.

BESTEMMING
Gemengd-3
(Wonen, Bedrijf categorie I en II, kantoor, galerieën, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening)

ERFPACHT
Gemeentelijke erfpacht, voorwaarden 2000. De huidige canon is € 205,-- per jaar, expiratiedatum 30-6-2051.

VVE
De VVE bestaat uit 3 leden, de servicekosten bedragen 143,25 per maand en functioneert naar behoren.

PARKEREN
Betaald parkeren op openbare weg en via vergunningstelsel.

BIJZONDERHEDEN
- meetcertificaat NEN 2580 GBO 65,07m2
- Ouderdomsclausule en asbestclausule worden opgenomen in de koopakte
- Geen achtertuin
- Oplevering kan spoedig

VRAAGPRIJS
€ 249.000 k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-02-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
65 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder