Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Balboastraat 13 - hs 1057VS AMSTERDAM, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 259.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfsruimte / woonruimte gelegen aan de Balboastraat 13 in Stadsdeel West. Het betreft hier een voormalig schoenmakersbedrijf van circa 65 m.

De ruimte bestaat momenteel uit 1 grote l-vormige open ruimte met een kitchennette, een toilet en een bergingskast. Aan de achterzijde is het balkon dichtgezet waardoor er een ruimte voor opslag is gecreeerd. Volgens de huidige bestemming is er veel mogelijk, verbouwen tot woning of toch weer gebruiken als kantoor- /bedrijfsruimte.

OMGEVING;
Het appartement is gelegen nabij het Rembrandtpark en de Jan Evertsenstraat in de Admiralenbuurt met zijn vele winkeltjes. Het appartement is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte en binnen een paar minuten zit u in het centrum of op de ringweg.


BESTEMMING;
Gemengd-3
(Wonen, Bedrijf categorie I en II, kantoor, galerieen, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening)

ERFPACHT;
Gemeentelijke erfpacht, voorwaarden 2000. De huidige canon is 205 per jaar , expiratiedatum 30-6-2051

VVE;
De VVE bestaat uit 3 leden, de servicekosten bedragen 143,25 per maand en functioneert naar behoren.

PARKEREN;
Betaald parkeren op openbare weg en via vergunningstelsel.


BIJZONDERHEDEN;
- meetcertificaat NEN 2580 GBO 65,07 m
- Ouderdomsclausule, asbestclausule worden opgenomen in de koopakte
- Geen achtertuin
- Oplevering kan spoedig

VRAAGPRIJS;
259.000 k.k.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 143 p/m
Aanmeldingsdatum
23-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
241 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zon 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafes, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafs zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Kaart Balboastraat 13 - hs 1057VS AMSTERDAM, Balboaplein e.o.

naar Balboastraat 13 - hs 1057VS AMSTERDAM, Balboaplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand