Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Balboastraat 1 PP 1057VS Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 45.000 

Bewaar object
Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Het betreft een ruime parkeerplek in een nette en goed verlichte ondergrondse parkeergarage (onder nieuwbouwcomplex "Balboa") centraal gelegen op de hoek Admiralengracht/Balboastraat in Amsterdam West. De uitvalswegen zijn zeer dichtbij en snel te bereiken. De plek beschikt over aangelegde elektra voor een laadpaal en de benodigde toestemming door de VVE is verleend. English tekst below.

BIJZONDERHEDEN
- Servicekosten € 16,- per maand;
- Actieve VvE;
- Gelegen op (gemeentelijke) erfpacht, welke is afgekocht tot 31 mei 2053 (AB 2000);
- Mogelijkheid tot plaatsen elektrische laadpaal.

*English text*

It is a spacious parking place in a tidy and well-lit underground car park (under new construction complex "Balboa") centrally located on the corner admiralengracht/Balboastraat in Amsterdam West. The main highways are very close and easy to reach. It is possible to put an electric charging pole. The electrics are already laid out and the necessary permission has been granted by the owners ' Association.

DETAILS
- Service costs € 16,- per month;
- Active association of owners;
- Ground lease is paid till 31-05-2053 (AB 2000);
- Possibility to put an electric charging pole.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder