Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Balboastraat 21 hs 1057VT Amsterdam, Hoofdweg en omgeving

Vraagprijs € 349.000 

Bewaar object

Omschrijving

Te koop
Het betreft een compleet gerenoveerde en zeer sfeervolle driekamer benedenwoning van 78 m2 met een zonnige tuin op het zuiden. De woonkamer met de zeer luxe open keuken is aan de voorzijde van het appartement gelegen. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Vanuit de ruime slaapkamer heeft u middels een glazen schuifpui toegang tot de tuin. In het midden van de woning is de goed ingedeelde badkamer. De woning beschikt ook nog over een apart toilet.

Ligging
De Balboastraat ligt in het hippe stadsdeel De Baarsjes dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar u rustig wonen kunt combineren met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A10 en ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand in de Jan van Galenstraat, Admiraal de Ruijterweg en Jan Evertsenstraat. Het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen beide op loopafstand.

Indeling
Op de begane grond is uw eigen entree van het appartement. Hier komt u binnen in de hal waar tevens plaats is voor de garderobe. Vanuit de hal komt u binnen in de lichte woonkamer met aan de linkerzijde het luxe keukenblok met inbouwapparatuur. De woonkamer is zeer ruim en daardoor groot genoeg voor een lange eettafel en een aparte zithoek. Tevens is er aan de linkerzijkant een aparte ruime bergkast. Vanuit de achterzijde van de woonkamer komt u in de hal vanwaar er toegang is tot het apart toilet, de badkamer met inloopdouche, twee wastafels. Vanuit deze hal is er ook toegang naar de twee slaapkamers. Vanuit de rechter slaapkamer is de toegang naar de zonnige tuin middels een grote glazen schuifpui.

Vereniging van Eigenaars en bijzonderheden
De VvE wordt in eigen beheer gevoerd waarbij alleen de opstalverzekering wordt betaald. Er wordt geen geld gereserveerd. De kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. De combiketel HR is van Intergas uit 2012. Door de hele woning ligt een lichte en nieuwe laminaat vloer.
De woning staat op grond van de gemeente Amsterdam. De canon is circa € 300,- per jaar. Het tijdvak kan voor het eerst worden herzien op 30 juni 2051. De Algemene bepalingen voor ”Voortdurende Erfpacht 2000" zijn van toepassing. Het recht van de erfpacht is voortdurend.

Naam van de straat
Vasco Nunez de Balboa (1475-1517), Spaans ontdekkingsreiziger. Ontdekte in 1513 de Stille Zuidzee.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-08-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Kaart Balboastraat 21 hs 1057VT Amsterdam, Hoofdweg en omgeving

naar Balboastraat 21 hs 1057VT Amsterdam, Hoofdweg en omgeving
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand