Balboastraat 44 HS 1057VX Amsterdam, Balboaplein e.o.

Vraagprijs € 349.000 

Bewaar object

Omschrijving

TUIN MET MOGELIJKHEDEN!

Zeer courant 3 kamer appartement van 51 m2 gelegen op de begane grond met een tuin van 59 m2 aan de achterzijde. De tuin is zeer diep en heeft daardoor veel zon!

Uitbouw
In dezelfde VVE is recentelijk een uitbouw geplaatst aan de achterzijde. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Omgeving
Het appartement is gelegen om de hoek van de Jan Evertsenstraat met zijn vele winkeltjes. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u hier prima terecht. Het appartement ligt tussen het Erasmuspark en het vernieuwde Rembrandtpark in: allebei op korte loopafstand. In de buurt is meerdere leuke horeca te vinden met heerlijke terrassen (o.a. Bar Baarsch, Cafe Cook, Radijs, Zurich) voor een lekker hapje of drankje. Ook de populaire De Clerqstraat en Kinkerbuurt bevinden zich op enkele minuten. In De Hallen kunt u zich uren vermaken met het proeven van heerlijk eten of een bezoekje aan de bioscoop.

Bereikbaarheid
Vanuit het appartement bent u met de fiets of het goede openbaar vervoer binnen 5 minuten in het stadscentrum. Voor de auto is er voldoende parkeerruimte voor de deur en binnen een paar minuten zit u in het centrum of op de ringweg. Er is tevens parkeergelegenheid onder het Mercatorplein.

Indeling,
Entree gelegen aan de voorzijde, gang, trapkast met de meterkast, gesloten keuken gelegen aan de achterzijde, woonkamer gelegen aan de achterzijde met toegang tot de tuin, de tuin gelegen op het noordwesten maar dankzij de diepte is er volop zon!, twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde en een badkamer voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Tevens tuinhuis aanwezig met een klein keukenblok.

Bijzonderheden
- Professioneel beheerde VVE. De servicekosten bedragen ca. €. 215, -
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15-07-2055.
- Grote tuin (58m2) gelegen aan de achterzijde met avondzon!
- De afmetingen van de tuin zijn inclusief het tuinhuis (externe bergruimte)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-08-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Kaart Balboastraat 44 HS 1057VX Amsterdam, Balboaplein e.o.

naar Balboastraat 44 HS 1057VX Amsterdam, Balboaplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand