Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Balistraat 52 II 1094JP Amsterdam, Indische Buurt West

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

HET BETREFT EEN EXECUTIE-VEILING DIE PLAATS ZAL VINDEN OP MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 VANAF 18.00 UUR IN HET GEBOUW DE RODE HOED (KEIZERSGRACHT 102) IN AMSTERDAM.

ALGEMEEN:
Op 21 november 2016 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een appartement op de tweede verdieping van ca. 40 m˛ (opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen). Het appartement is gelegen in de “Indische Buurt” en is nabij diverse winkelstraten zoals de Javastraat, de 1ste Van Swindenstraat en nabij de Dappermarkt. Er is een ruime berging van ca. 7 m˛ op de zolderverdieping (zie de splitsingstekening, bijlage II). De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.

HET IS MOGELIJK OM HET APPARTEMENT TE BEZICHTIGEN. U KUNT HIER EEN AFSPRAAK VOOR MAKEN MET ONS MAKELAARSKANTOOR.

INDELING:
De totale bruto vloeroppervlakte van het appartement is circa 40+7=47 m˛. De indeling is als volgt: gemeenschappelijk trappenhuis, entree op de tweede verdieping, hal, woonkamer met een open keuken in een U-opstelling die voorzien is van inbouwapparatuur, open ruimte, slaapkamer aan de achterzijde en een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de badkamer is ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Er zijn twee balkons, een balkon aan de achterzijde van ca. 3 m˛ en een Frans balkon aan de voorzijde van het appartement. Er is een eigen bergruimte op de zolderverdieping van ca. 7 m˛.

De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.

LOCATIE:
De Balistraat is gelegen in de “Indische Buurt “ in stadsdeel Oost. Er zijn diverse voorzieningen en horecagelegenheden op loopafstand. Om de hoek is de Javastraat en het Javaplein met onder andere het Badhuis en het bekende restaurant “Wilde Zwijnen”. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden waar-onder het Oosterpark, het Flevopark en de dierentuin Artis die op fietsafstand zijn. De bereikbaarheid is goed. Er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving en het NS-Station Muiderpoort is op ca. 500 meter van het appartement. Via de Flevoweg en de Zuiderzeeweg is er een goede verbinding naar de Ring/Rijksweg A-10. Er is redelijke parkeergelegenheid voor de deur.

PLOKGELD:
De plokpenning is € 1.700,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper.

GUNNING/RISICO:
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het appartement. Vanaf de gunning is het risico voor de koper.

BETALING/VERREKENING LASTEN:
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 20 december 2016 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper.

BEDENKTIJD:
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht.

BIEDINGEN:
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan.

VEILINGCONDITIES:
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen op het kantoor van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden.

EEN INDICATIEVE VRAAGPRIJS:
De indicatieve vraagprijs is € 215.000,- k.k. en exclusief de bijkomende veilingkosten. De uiteindelijke koopsom wordt bepaald op de veilingavond van 21 november 2016 middels het systeem van opbod en afslag.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-11-2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
40 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Balistraat 52 II 1094JP Amsterdam, Indische Buurt West

naar Balistraat 52 II 1094JP Amsterdam, Indische Buurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand