Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Balistraat 83 F 1094JE AMSTERDAM, Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid

Huurprijs excl. € 1.575 per maand

Bewaar object

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Te huur: leuk tweekamerappartement gestoffeerd en gemeubileerd met zonnig terras! Per direct beschikbaar.

Adres:
BALISTRAAT 83-F TE 1094 JE AMSTERDAM

Ligging / bereikbaarheid:
Appartement gelegen in de populaire Indische buurt met de vele populaire restaurants, bars en winkels. In de directe omgeving bevinden zich de Dappermarkt, het Oosterpark, Flevopark, Artis en het Tropenmuesum.

De woning is uitstekende bereikbaar met het openbaar vervoer middels diverse tramlijnen, maar ook middels treinstation Muiderpoort welke zich op loopafstand bevindt. Met de auto bevind je je met ca. 5 minuten op de ringweg A10.

Grootte:
Ca. 60 m2

Omschrijving:
Gemeubileerd en gestoffeerd appartement gelegen op de tweede verdieping.

Entree; hal, ruime, lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur, zonnig terras, badkamer v.v. douche en wastafel, toilet separaat, wasruimte, ruime slaapkamer.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en gas, water en licht.

Borg:
Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden.

Oplevering:
Per direct.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Ruim appartement, ca. 60 m2
- Gestoffeerd en gemeubileerd
- Berging van ca. 5 m2 in de kelder
- Geen wachttijd voor parkeervergunning
- Geen huisdieren toegestaan

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.575,-- per maand.


*** ENGLISH TRANSLATION ***

Available immediately: Luxury, light apartment in the heart of Amsterdam.

Details:
• 60 m2
• 1 bedroom
• Fully furnished
• Parking permit (no waiting list!): € 132,50 / 6 months

Located in the centre of one of the most lively and popular areas (east part, Indische Buurt) with many trendy bars, restaurants and shops. The Dappermarkt (a daily local market), Oosterpark, Flevopark, Artis and Tropenmuseum are within walking distance.

Layout of this second-floor apartment:
• Hall, laundry room with plenty of storage place, separate toilet, bathroom.
• Bright living room with kitchen and covered balcony (facing east, situated at the front side, with a great view over the famous Javastraat).
• Modern, spacious kitchen equipped with all the necessary appliances.
• Large bedroom (16 m2) with double bed (king-sized box spring) and very large high-gloss wardrobe, located at the quiet back side. A new 4-seasons duvet, pillows and bed linen will be provided.

Public transport: tram lines 3, 7, 9, 10 and 14, and the Muiderpoort train station are within walking distance. There is sufficient parking space and highway A10 is only a 5 minutes' drive. In this part of Amsterdam there are no waiting lists yet for parking permits!

Conditions:
• Available immediately
• Deposit: 2 months rent
• No pets
• Smoking on the covered balcony

Rental price:
€ 1.575,-- excl. service costs and g/w/e
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
168 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indiλ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Kaart Balistraat 83 F 1094JE AMSTERDAM, Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid

naar Balistraat 83 F 1094JE AMSTERDAM, Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand