Balthasar Floriszstraat 33 - 3 1071VA Amsterdam, Duivelseiland

Bewaar object

Omschrijving

Heerlijk licht appartement van 47m2 met grote ramen en twee balkons gelegen op de derde verdieping van een uitstekend onderhouden pand op één van de meest geliefde locaties in Amsterdam Zuid, te weten Duivelseiland. Het Museumplein, Loetje, het College Hotel, de Albert Cuypmarkt, de grachtengordel en het Vondelpark zijn allemaal op loopafstand. Dit bijzonder leuke appartement wordt zorgvuldig bewoond en kent een nette afwerking. Door het hele appartement ligt een lamel parketvloer en de wanden en plafonds zijn glad gestukadoord. De ronding in de wand geven de woning een speels karakter. 

Indeling:
Entree op de derde verdieping. Binnenkomst in de sfeervolle lichte woonkamer met grote ramen en een heerlijk frans balkon met openslaande deuren. Hier is het heel het jaar door licht en aangenaam wonen! In de zomer met de deuren open en een fris windje door het huis en in de winter is het hier op grauwe dagen knus en fijn vertoeven! In het appartement bevindt zich een nette badkamer met een douche en wastafel en plaats voor de wasmachine. Tegenover de badkamer een ruim toilet met fontein. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een koelkast, 4 pits gasfornuis en een combioven. De keuken geeft net als de ruime slaapkamer toegang tot het balkon met veel privacy.

Bijzonderheden:
- 47,0 m2 (NEN 2580)
- Eigen grond;
- Frans balkon op het zuiden;
- Groot balkon achterzijde;
- Uitgebreide elektrische installatie met 5 groepen;
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Prima functionerende Vereniging van Eigenaren;
- Bijdrage aan de VvE is € 75,-- per maand;
- Het houtwerk aan de buitenzijde is in 2017 geschilderd;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart Balthasar Floriszstraat 33 - 3 1071VA Amsterdam, Duivelseiland

naar Balthasar Floriszstraat 33 - 3 1071VA Amsterdam, Duivelseiland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand