Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Balthasar Floriszstraat 9 huis 1071TZ Amsterdam, Museumkwartier

Vraagprijs € 690.000 

Bewaar object

Omschrijving

Zeer charmant dubbel benedenhuis van 107 m met patio in een goed onderhouden pand gelegen in de Balthasar Floriszstraat, op het Duivelseiland.
De woning heeft een leuk vrij uitzicht aan de voorzijde richting de binnentuin van het College Hotel.

Indeling:
Entree met tochtportaal, verhoging naar de kamer en-suite met een sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, en ensuite slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon.
Gang met separaat toilet en dubbele deur naar patio, slaapkamer aangrenzend aan de patio, aparte berging met CV opstelling.
Vanuit de voorkamer leidt de trap naar het souterrain met een ruime, stijlvolle woonkeuken voorzien van alle apparatuur, royale berging met wasmachine/droger aansluiting, logeerkamer en aansluitend de badkamer die is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet. Het gehele souterrain is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in Amsterdam Oud-Zuid, op het DUIVELSEILAND. De P.C. Hooftstraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypmarkt liggen op loopafstand, evenals het Museumplein, het Concertgebouw en het Vondelpark.
Goed bereikbaar vanaf de Ringweg A-10 en het openbaar vervoer ligt om de hoek.

Bijzonderheden:

* Woonoppervlak 107,2 m conform NEN 2580;
* Eigen grond;
* Voorzien van vloerverwarming en dubbel glas.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart

Nabijgelegen