Bankastraat 41 C 1094EB Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord

Vraagprijs € 325.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1902
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Optimaal ingedeelde en lichte woning op de 2e etage op EIGEN GROND.

* See English text below *

Het zeer verzorgde appartement is gelegen in de charmante Bankastraat en heeft een perfecte plattegrond met zowel 2 slaapkamers als extra bergruimte. Een optimaal gebruik van de woonoppervlakte, ca 48 m≤.

De lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde, het Franse balkon (zuiden) geeft extra sfeer aan de living. De keuken (in hoekopstelling) is in een frisse kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde en hebben beiden toegang tot het balkon.

De nette badkamer (zwart/wit) is ruim opgezet en heeft zowel een ligbad als douche. Er is een separate wasruimte en daarnaast een interne berging.

Door het gehele appartement ligt een keurige laminaat vloer.

Omgeving:
De Bankastraat is een rustige straat in het populaire stadsdeel Oost. Een heerlijke levendige omgeving met in de buurt vele hippe koffietentjes en leuke restaurants.

De nabijgelegen Javastraat is een gezellige winkelstraat met een groot aanbod van diverse winkels zoals een goede bakker, leuke kledingboutique maar ook speciaalzaken.

Openbaar vervoer is op loopafstand van de woning, zoals trein, tram en bus. Ook zijn uitvalswegen naar A1/A2/A10 zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 48 m≤
- Gelegen op eigen grond
- Houten kozijnen, dubbel glas
- VVE met 5 leden, in eigen beheer
- Schilderwerk in 2014 uitgevoerd
-Volgens ingewonnen informatie bij dienst Bouw en Woningtoezicht is in 2001 de fundering vernieuwd
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
- De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden kijk op onze site!

----------------------

Bright apartment on the second floor with an optimal layout on freehold land.

The very well-kept apartment is located in the charming Bankastraat and has a perfect floorplan with two bedrooms and an additional storage space: an optimal use of the usable area of approximately 48 sqm.

The bright living room is located at the front, all the more attractive thanks to the south-facing Juliet balcony. The kitchen (corner unit) has got a fresh colour scheme and has been equipped with various built-in appliances.

The two bedrooms are located at the quiet rear. Both give access to the balcony.

The tidy bathroom (black and white) is spacious and has a bath and a shower. There is a separate laundry room and an internal storage room.

The entire apartment has got nice laminated flooring.

Location:
Bankastraat is a quiet street in the popular East urban district. A wonderfully vibrant area with many trendy coffee bars and nice restaurants.

The nearby Javastraat is a lively shopping street with a wide range of shops such as a good bakery, nice clothes boutiques but also specialist shops.

Within walking distance of public transport, such as trains, tram lines and buses. Exit roads to the A1 and A2 motorways and the A10 orbital motorway are also very easily accessible.

Specifics:
- Usable area approximately 48 sqm
- Freehold land
- Wooden frames, double glazing
- Ownersí association consisting of 5 members (own management)
- Painted in 2014
- This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
- Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

More information and floorplans on our site!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.