Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bankastraat 42 hs 1094EG Amsterdam

Huurprijs € 1.250 per maand

Bewaar object

Omschrijving

BANKASTRAAT 42-HS

Te huur: een multifunctionele kantoor/-winkelruimte op de begane grond van ongeveer 72 m2 met tuin (zuidgericht; circa 40 m2) en schuur (circa 6 m2).

Het object is als volgt ingedeeld: werk-/verkoopruimte (circa 53 m2) met ingebouwde tussenverdieping (circa 9 m2), keuken, sanitaire ruimte (voorzien van ligbad, toilet en wastafel) en een separate toiletruimte.

Tot de voorzieningen behoren o.a. individuele c.v. (HR-combi), HR++ beglazing en kabelgoten. De vloer is geÔsoleerd en de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz.

Te huur voor 5 jaar + 5 optiejaren; ROZ-model huurovereenkomst; drie maanden waarborg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Kaart Bankastraat 42 hs 1094EG Amsterdam

naar Bankastraat 42 hs 1094EG Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand