Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bankastraat 62 B 1094EH Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord

Vraagprijs € 279.000 

Bewaar object

Omschrijving

De Bankastraat ligt tussen de Delistraat en de Madurastraat en op loopafstand van de gezellige winkelstraat Javastraat. Vaak wel het leukste stukje van de Indische Buurt/Oost genoemd.
Hier bieden we dit sfeervolle 2 kamer appartement van ca. 47 m2 aan, op de 1e verdieping met een aparte woonkeuken, moderne badkamer en ruime zolderberging.

** English text below **

Indeling
Begane grond: via verzorgd trappenhuis kom je bij de voordeur op de eerste verdieping
Ruime hal met toegang tot de verschillende vertrekken. Aan de voorzijde de ruime slaapkamers met een ruime vast kast. In het midden de moderne badkamer welke is v.v. een ruime inloopdouche, wastafel en wasmachine/ droger aansluiting. Separaat zwevend toilet. Sfeervolle woonkamer aan achterzijde met toegang naar de gezellige woonkeuken. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken met inbouwapparatuur.

Verwarming
CV-ketel (Intergas) bouwjaar 2000

Bergruimte
Eigen berging op de zolderverdieping.

Erfpacht
Erfpacht afgekocht tot 30 juni 2054

VvE
De VvE wordt proffesioneel gevoerd door de Alliantie de maandelijkse bijdrage servicekosten bedragen Ä 114,- voor dit appartement.

Woonoppervlakte
Het totale netto woonoppervlakte bedraagt 47 m2. NEN 2580 gemeten, meetrapportage is beschikbaar.

Locatie
Om de hoek van de Javastraat met alles van verse groente tot vis en hippe eetgelegenheden. Een greep uit de restaurantjes en barretjes op loopafstanden: Venkel Java, Visbar Fyrre, NELIS Oost, Gallizia, Restaurant Nour, Pompstation, Bar Botanique etc etc. Kijk ook eens op javakwartier.nl voor alle leuke hotspots in de buurt. Winkelaanbod genoeg in de buurt: Dappermarkt is op circa 5 minuten lopen en met de fiets sta je zo op de Albert Cuyp markt. RecreŽren doe je in het Oosterpark en/of Flevopark of in Artis, allen op 5 minuten fietsafstand.

Kom kijken en ervaar zelf hoe geweldig wonen het is in deze buurt vol energie en vernieuwingen.

Bereikbaarheid en parkeren
De woning is per auto goed bereikbaar en ligt dichtbij de bus- en tramhalte en het Muiderpoort- en Amstelstation. Parkeren gaat via het bekende vergunningensysteem zonder wachttijd (zie www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer voor meer informatie).

Bijzonderheden
Het appartement is onderdeel van een in 2012 aangewezen Gemeentelijk Monument.

Oplevering
De oplevering zal in overleg plaatsvinden

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Bankastraat is located between Delistraat and Madurastraat and within walking distance of the lively shopping street Javastraat. Often called the nicest part of the Indische Buurt / Oost
Here we offer this attractive 2 room apartment of approx. 47 m2, located on the 1st floor with a separate kitchen, modern bathroom and spacious attic storage.

Layout
Ground floor: via groomed staircase you come to the front door on the first floor
Spacious hall with access to the different rooms. At the front the spacious bedrooms with a spacious closet. In the middle the modern bathroom which is for example a spacious walk-in shower, sink and washer / dryer connection. Separate floating toilet. Attractive living room at the back with access to the cozy kitchen. The kitchen has a fitted kitchen with appliances.

Heating
Central heating boiler (Intergas) built in 2000

Storage space
Private storage in the attic.

Ground lease
Annual lease payments surrendered to 30 June 2054

VvE
The VvE is professionally run by the Alliance the monthly contribution service costs are Ä 114, - for this apartment.

Living area
The total net living area is 47 m2. NEN 2580 measured, measurement report is available.

Location
Around the corner from Javastraat with everything from fresh vegetables to fish and trendy eateries. A few of the restaurants and bars within walking distance: Fennel Java, Fish Bar Fyrre, NELIS East, Gallizia, Restaurant Nour, Pump station, Bar Botanique etc etc. Also check out javakwartier.nl for all the nice hotspots in the neighborhood. Shop offer enough nearby: Dappermarkt is about 5 minutes walk and by bike you stand on the Albert Cuyp market. Recreation is done in the Oosterpark and / or Flevopark or in Artis, all within 5 minutes cycling distance.

Come and see for yourself how great living it is in this area full of energy and innovations.

Accessibility and parking
The property is easily accessible by car and is close to the bus and tram stop and the Muiderpoort and Amstel stations. Parking is via the well-known licensing system without waiting time (see www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer for more information).

Particularities
The apartment is part of a Municipal Monument designated in 2012.

Delivery
The delivery will take place in consultation

The registration has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1914

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
47 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-IndiŽ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Kaart Bankastraat 62 B 1094EH Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord

naar Bankastraat 62 B 1094EH Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand