Bankrashof 106 1183NV Amstelveen, Bankras

Bewaar object

Omschrijving

De wijk Bankras is een keurig opgezette groene wijk die centraal is gelegen in Amstelveen en veel te bieden heeft. U woont hier namelijk op loopafstand van tram 5 en 51 en het Stadshart Amstelveen is binnen 5 minuten op de fiets te bereiken. Verder heeft u op een steenworp afstand de fraaie Middelpolder tussen Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. Het appartement wat wij mogen aanbieden is gelegen in de directe omgeving van winkelcentrum Bankrashof wat natuurlijk erg handig is voor de dagelijkse boodschappen. Het appartement is ruim opgezet en biedt een prachtig uitzicht over Amstelveen!

Het complex is voorzien van een gesloten entrée met videofoon en beschikt over een lift.

Indeling; U komt binnen in de hal met toegang tot een aparte keuken. Via de hal komt u in de ruime L-vormige woonkamer met een deur naar het balkon over de gehele breedte van het appartement. Rechts bevindt zich een hal die toegang biedt naar de twee ruime slaapkamers, badkamer en separate toilet. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning (voorheen 2 slaapkamers) biedt tevens toegang naar het balkon. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast. Ook beschikt deze woning over een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden;
- Niet zelf bewoond artikel van toepassing;
- Asbestclausule;
- Ouderdomsclausule;
- Servicekosten ca. € 270 inclusief voorschot stookkosten en warm water
- Berging in de onderbouw aanwezig;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-03-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Bankras/Kostverloren ligt in Amstelveen en is een typische zestigerjaren wijk. De wijk bestaat uit vier verwante woonbuurten met vooral eengezinswoningen, omringd door hoge flats. Centraal door de wijk loopt een parkstrook aan het water, met voetpaden en verbindingen naar de buurten. Bewoners van de nieuwe bebouwing aan de oostrand kijken uit op het open landschap van de Middelpolder. Tussen de twee noordelijke woonbuurten ligt het winkelcentrum Kostverloren en tussen de twee zuidelijke woonbuurten ligt het winkelcentrum Bankrashof.