Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bankrasweg 0 ong 1183TH Amstelveen

Vraagprijs € 1.850.000 

Bewaar object

Omschrijving

UNIEKE KANS VOOR UW DROOMHUIS VLAKBIJ A’DAM

Wij bieden deze unieke en royale kavel aan van 3085 m2. Geheel vrijstaand wonen middenin het beschermde natuurgebied Middelpolder. Vanuit uw toekomstige droomhuis heeft u zicht op de skyline van Amsterdam met de Zuidas, de Arena en kijkt u uit over de prachtige polder. Middelpolder is een schitterend beschermd natuurgebied, weg van alle drukte en toch dichtbij Amsterdam. Op deze locatie komt zelden een kavel beschikbaar en de bouwmogelijkheden zijn uniek.

Unieke ligging
Bankrasweg 23 ligt vrij maar zeker niet afgelegen. Op slechts vijf minuten rijden, vindt u alle basisvoorzieningen als een supermarkt, kinderdagverblijf en diverse (basis)scholen. Het luxe Health City, hockeyclub HIC en voetbalclub RKAVIC bevinden zich zelfs zo goed als aan het einde van de Bankrasweg! Via de prachtige Amstel bent u binnen enkele autominuten ook zo op het recent verbouwde en overdekte winkelcentrum Gelderlandplein met iets verder de gezellige Beethovenstraat. Met de auto bent u zo op de A9/RING A10 of de A2. Perfect dus ook mocht u veel naar Schiphol moeten. De ligging van Bankrasweg 23, middenin een beschermd natuurgebied en op steenworp afstand van de bruisende stad, is daarmee uniek.

Unieke bouwmogelijkheden
Op de kavel van 3085 m2, gelegen in de luwte van de dijk en omringd door sloten, bouwt u geheel naar eigen wens. Wat dacht u van een statige herenboerderij, een klassiek landhuis of juist een exclusieve moderne villa? Duurzaam? De keuze is aan u. Welke woonstijl u ook kiest, het uitzicht is fenomenaal.

Het bestemmingplan voor deze kavel biedt u unieke bouwmogelijkheden, maar er zijn uiteraard een aantal restricties waar u zich aan dient te houden. In tegenstelling tot de omliggende percelen aan de Bankrasweg en Kostverlorenweg, is de bouwhoogte werkelijk uniek: goothoogte 6 meter (omliggend 3 meter) en een nokhoogte van 12 meter (omliggend 7 meter). Hiermee behoudt u het vrije uitzicht over de dijk. Aan woonoppervlakte geen gebrek, een woonhuis van 750 m2 behoort tot de mogelijkheden, eventueel verdeeld over 4 woonlagen. Het is ook mogelijk om een ondergrondse garage naast het huis te bouwen eventueel gecombineerd met een wijnkelder. Zo blijft uw uitzicht weids en mooi autovrij.

Prettig is dat de keus met welke aannemer en architect u in zee wilt gaan geheel aan u is. Zij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden. Op de website bankrasweg23.nl vindt u een aantal voorbeelden van bouwstijlen van Atelier3 uit Leusden en &Prast&Hooft uit Amsterdam. Via de website of direct bij de makelaars, ontvangt u aanvullende informatie.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-04-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen