Bankrasweg 19 C 1183TR Amstelveen, Buitengebied-Noord

Koopsom € 1.250.000 

Bewaar object

Omschrijving

RIANTE VILLA VAN CA. 220 M2 (BVO 309 M2) GELEGEN OP CA. 860 M2 (EIGEN GROND), VERDEELD OVER TWEE LAGEN MET EEN EEN TERRAS MET VRIJ UITZICHT, LANDELIJK GELEGEN NABIJ DE AMSTEL. NIEUWBOUWPROJECT 'DEN HOVEN'.

De villa ligt in het verlengde van het erf en heeft daarbij een ideale ligging op de kavel. De villa is het verst van de dijk gelegen met de tuin op de zuidzijde en het dichtste bij natuurgebied Amstelland. De eenvoudige vorm van buiten en de speelse indeling binnenshuis, zorgen voor optimale ruimtelijkheid en een stoere uitstraling. De vide in deze villa maakt alles anders.

INDELING:
Begane grond: entree/hal, woonkamer met open keuken en bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer.

Eerste verdieping: vide met uitzicht op woongedeelte, twee slaapkamers met badkamer en een ruimte welke vrij is in te delen.

Zolder: technische installatieruimte en opbergruimte

LIGGING
De plek waar Den Hoven wordt gerealiseerd is rijk aan groen en ruimte. Aan de ene kant ligt een ruiterpad en iets verder weg ligt de Amstel. U woont hier heerlijk dichtbij de stad en geniet van de rust en ruimte om u heen. De Middelpolder met een grootte van ca. 58 ha, is halverwege de zeventiende eeuw ontstaan. Een plek die vooral was
bestemd voor vermogende Amsterdammers die de stadse drukte wilden ontvluchten. Nu is de Middelpolder een grotendeels openbaar natuurgebied en een recreatieplek. Er zijn wandelpaden en er zijn weides om te picknicken. Scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sportverenigingen en winkelcentra zijn op fietsafstand. Ouderkerk a/d Amstel met tal van gezellige uitspanningen ligt ‘om de hoek’. Den Hoven is passend bij een ieders levensstijl en behoeften. Pure eenvoud en stijl in een rijke omgeving.

Voor meer informatie over de villa en het project Den Hoven verwijzen wij u graag door naar:
www.denhoven.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
220 m²
Perceeloppervlakte
1.111.111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen