Bankrasweg 19 D 1183TR Amstelveen, Buitengebied-Noord

Koopsom € 1.175.000 

Bewaar object

Omschrijving

RIANTE VILLA VAN CA. 292 M2 (BVO 292 M2) GELEGEN OP CA. 665 M2 (EIGEN GROND) VERDEELD OVER TWEE LAGEN MET AAN BEIDE ZIJDEN EEN GLAZEN GEVEL, EEN TERRAS MET VRIJ UITZICHT, LANDELIJK GELEGEN NABIJ DE AMSTEL. NIEUWBOUWPROJECT 'DEN HOVEN'.

Deze villa is met recht een ‘eyecatcher’. Een opvallend diep perceel vanaf het erf tot aan de sloot. De villa heeft een heldere vorm en de gevels zijn uitgevoerd met strakke, stoere materialen. Kenmerkend is de houten gevel op het zuiden. Het contrast van de gevels maakt het een spannend geheel.

INDELING
Begane grond: woonkamer met open keuken met een vide, bijkeuken, berging, twee slaapkamers en badkamer.

Eerste verdieping: twee slaapkamers met badkamer en bergingen.

Zolder: technische installatie en opbergruimte.

LIGGING
De plek waar Den Hoven wordt gerealiseerd is rijk aan groen en ruimte. Aan de ene kant ligt een ruiterpad en iets verder weg ligt de Amstel. U woont hier heerlijk dichtbij de stad en geniet van de rust en ruimte om u heen. De Middelpolder met een grootte van ca. 58 ha, is halverwege de zeventiende eeuw ontstaan. Een plek die vooral was
bestemd voor vermogende Amsterdammers die de stadse drukte wilden ontvluchten. Nu is de Middelpolder een grotendeels openbaar natuurgebied en een recreatieplek. Er zijn wandelpaden en er zijn weides om te picknicken. Scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sportverenigingen en winkelcentra zijn op fietsafstand. Ouderkerk a/d Amstel met tal van gezellige uitspanningen ligt ‘om de hoek’. Den Hoven is passend bij een ieders levensstijl en behoeften. Pure eenvoud en stijl in een rijke omgeving.

Voor meer informatie over de villa en het project Den Hoven verwijzen wij u graag door naar:
www.denhoven.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
205 m²
Perceeloppervlakte
111.111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen