Bankrasweg 19 E 1183TR Amstelveen, Buitengebied-Noord

Koopsom € 1.300.000 

Bewaar object

Omschrijving

RIANTE VILLA VAN CA. 252 M2 (BVO 400 M2) GELEGEN OP CA. 675 M2 (EIGEN GROND), VERDEELD OVER TWEE LAGEN MET EEN TERRAS MET VRIJ UITZICHT, LANDELIJK GELEGEN NABIJ DE AMSTEL. NIEUWBOUWPROJECT 'DEN HOVEN'.

Deze villa heeft de meest moderne uitstraling van het ensemble met een donker zinken voorgevel die over het dak heen doorloopt. De voorgevel is tot in de nok voorzien van glas met bijzonder houtwerk. De villa kenmerkt zich door sober materiaalgebruik met eenvoudige vormen in combinatie met een overweldigend formaat. De entree van deze villa bevindt zich aan de noordgevel. Deze gevel is uitgevoerd in zink; de oostgevel heeft een buitenproportionele raampartij. Deze twee geveluitvoeringen creëren een contrast en maken de villa extra spannend.

INDELING
Begane grond: entree/hal, woonkamer met open keuken en bijkeuken, slaapkamer, badkamer, werkkamer, separaat toilet en berging.

Eerste verdieping: slaapkamer met eigen badkamer en inloopkast, twee slaapkamers met badkamer, separaat toilet.

Zolder: technische installatieruimte en opbergruimte.


LIGGING
De plek waar Den Hoven wordt gerealiseerd is rijk aan groen en ruimte. Aan de ene kant ligt een ruiterpad en iets verder weg ligt de Amstel. U woont hier heerlijk dichtbij de stad en geniet van de rust en ruimte om u heen. De Middelpolder met een grootte van ca. 58 ha, is halverwege de zeventiende eeuw ontstaan. Een plek die vooral was
bestemd voor vermogende Amsterdammers die de stadse drukte wilden ontvluchten. Nu is de Middelpolder een grotendeels openbaar natuurgebied en een recreatieplek. Er zijn wandelpaden en er zijn weides om te picknicken. Scholen voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sportverenigingen en winkelcentra zijn op fietsafstand. Ouderkerk a/d Amstel met tal van gezellige uitspanningen ligt ‘om de hoek’. Den Hoven is passend bij een ieders levensstijl en behoeften. Pure eenvoud en stijl in een rijke omgeving.

Voor meer informatie over de villa en het project Den Hoven verwijzen wij u graag door naar:
www.denhoven.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
252 m²
Perceeloppervlakte
111.111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen