Bankwerkerij 162 1021NX Amsterdam, IJplein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

Wonen op steenworp afstand van het IJ en de pont naar het centrum? Of een bezoek aan het EYE filmmuseum en Shell toren (ADAM Toren), dan is dit 2-kamer-appartement iets voor jou!

Indeling
Bij binnenkomst via de hal heb je toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer met aansluitend de functionele keuken hebben beide een mooie lichtinval door het raampartij langs de gehele achterzijde. Via de woonkamer is er toegang tot het balkon (west) die tevens langs de gehele achterzijde loopt. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en hier is ook een wasmachine aansluiting aanwezig.

Locatie
Het appartement is gelegen in een buurt die zeer sterk in opkomst is. De ligging is heel centraal en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. Op slechts enkele minuten loopafstand ben je bij het pontje. Tevens op loopafstand tref je meerdere supermarkten aan voor de dagelijkse boodschappen waaronder de Foodmarkt en de markt in Van der Pekstraat. Aan terrassen en eetgelegenheden ontbreekt het ook niet. Er is een ruime keuze als Stork, Hangar en De Goudfazant. Direct om de woning zijn diverse groenvoorzieningen. Tevens zit je binnen enkele minuten op de A10.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1984
Actieve VVE met Servicekosten van ca. 71,66 per maand
Erfpacht afgekocht t/m 15-11-2035
CV-installatie
Eigen berging
Ligging nabij het IJ en het pontje naar het centrum van Amsterdam
Oplevering in overleg
Appartement wordt verkocht met asbestclausule

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: IJplein/Vogelbuurt

De wijk Vogelbuurt-IJplein ligt aan het IJ, aan de oostkant van het Noord-Hollands Kanaal en ten zuiden van de Nieuwendammerdijk. De Vogelbuurt stamt uit de jaren twintig, de buurt rond het IJplein is later gebouwd, in de jaren tachtig. In de wijk ligt ook het Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam. IJplein/Vogelbuurt is ook een zogenoemde focuswijk, waar de overheid extra geld in investeert.

Kaart Bankwerkerij 162 1021NX Amsterdam, IJplein e.o.

naar Bankwerkerij 162 1021NX Amsterdam, IJplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand