Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Banneplein 151 1034BM Amsterdam, Banne Zuidoost

Bewaar object

Omschrijving

Van dit type worden 8 woningen aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het niveau van het Banneplein. De gebruiksoppervlakte (exclusief de berging) is circa 113 m2. Via de entree aan de taludzijde van het Banneplein bereikt u de begane grond waar zich het toilet, 1 slaapkamer, de vanuit de stallinggarage bereikbare berging (circa 11 m2) en de trap naar de boven gelegen verdiepingen bevinden. Op de eerste verdieping zijn zowel de open keuken als de dektuin-gerichte woonkamer te vinden. De dektuin heeft een grootte van circa 29 m2. Via de trap is de tweede verdieping bereikbaar waar de overige 3 slaapkamers, de badkamer en het separate toilet gesitueerd zijn.

Deze woningen worden aangeboden inclusief 2 parkeerplaatsen in de stallinggarage. Ten gunste van deze stallinggarage wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waaraan maandelijks servicekosten verschuldigd zijn.
De woningen worden standaard aangeboden met vloerverwarming, een fraaie keuken met diverse apparatuur. Daarnaast worden de sanitaire ruimtes voorzien van een mooi pakket aan tegelwerk en sanitair (Villeroy & Boch). De woningen worden aangesloten op het netwerk van stadsverwarming en worden bovendien voorzien van een aantal zonnepanelen. Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden af te wijken van de gemaakte keuzes danwel keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld het vergroten van de slaapkamer of toevoegen van een extra badkamer. Het is zelfs mogelijk de woning te laten voorzien van een complete wand- en/of vloer-afwerking. Bij de verkoop van de woning zal een lijst van mogelijkheden tot uw beschikking zijn.
De VON-prijzen zijn bedragen o.b.v. afgekochte erfpacht gedurende 50 jaar en zijn inclusief de aankoop 2 parkeerplaatsen in de stallinggarage.

Incl. 2 p-p in de garage, berging van ca 11m2, met dektuin, VON-prijs o.b.v. 50 jr. afgek. erfpacht, excl. I AM Handy, een smart home concept, meer info: banneplein.nl, VVE, servicek ca 95,-- p.m.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
1 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • ERA van de Steege Projectmakelaars
  0204357040
  projecten@vandesteege.nl
  http://www.vandesteege.nl

  Hoekstra & van Eck Amsterdam-Noord
  0206341332
  amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl
  http://www.hoekstraenvaneck.nl/MVA wijkinformatie: Banne Buiksloot

Banne Noord en Zuid zijn grotendeels in de jaren zestig en zeventig gebouwd. De straten zijn vernoemd naar scheepstypen, scheepsonderdelen en andere begrippen uit de scheepvaart. Banne Zuid had veel portiekflats, die inmiddels zijn vervangen door nieuwbouwwoningen. Daarvan is dertig procent sociale huur. Het centraal gelegen woongebied van Banne Noord en Zuid is groen en autoluw. Banne Oost ontstond in de jaren negentig. Hier dragen de straten namen van legendarische olympische sporters. De buurt bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Op het Bezaanjachtplein - op de hoek van de IJdoornlaan - vind je het Banne Centrum, met woningen, winkels, een bibliotheek en een multifunctioneel Huis van de Wijk.

Kaart Banneplein 151 1034BM Amsterdam, Banne Zuidoost

naar Banneplein 151 1034BM Amsterdam, Banne Zuidoost
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand