Vorige | Volgende

Banstraat 0 ong 1071JV Amsterdam, Cornelis Schuytbuurt

Prijs op aanvraag 

Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
389 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

HIDDEN OBJECTS

SUPER PRIME APPARTEMENT MET 2 LUXE PARKEERPLAATSEN

Riant en doordacht opgezet appartement van bijna 400 m met een verfijnde afwerking naar ontwerp van de Belgische interieurarchitect Axel Vervoordt. Het appartement maakt deel uit van een markant gebouw dat is ontworpen door Roberto Meyer, waarbij het ontwerp zich onderscheidt in detail, aandacht en zeer hoogwaardige afwerking. Een gebouw dat representatief is zonder kitsch te zijn, met luxe parkeren, huismeester en een lift.

Voor meer informatie, de brochure en plattegronden ga naar onze HIDDEN OBJECTS SITE!

--------------------------------

HIDDEN OBJECTS

SUPER PRIME APPARTMENT WITH 2 LUXURIOUS PARKING SPACES

Spacious and well thought-out apartment of almost 400 sqm with a refined finishing designed by the Belgian interior architect Axel Vervoordt. The apartment is part of a prominent building designed by Roberto Meyer. The design is distinctive in detail, attention and high-quality finish. A building that is representative without being kitsch, with luxury parking, caretake and a lift.

For more information, the brochure and floor plans go to our HIDDEN OBJECTS SITE!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
389 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder