Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Banstraat 2 1071JZ AMSTERDAM, Cornelis Schuytbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
170 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Uniek dubbel bovenhuis op de hoek van de Banstraat en de van Breestraat van 170 m² met 3 slaapkamers, twee badkamers en enorm dakterras van 40 m² met uitzicht op de Obrechtkerk en de boomtoppen van het Vondelpark.
De zeer hoogwaardige afwerking, de vele ramen de eigen opgang en de hoekligging maken dit tot één van de mooiste appartementen van de buurt.

Indeling:
Via uw privé voordeur en trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping.
Aan de hal grenst de gasten WC, hier is meteen te zien hoe royaal er is omgegaan met de ruimte, deze is bijna drie en een halve meter lang.
In de woonkamer vallen meteen de luxueuze wandbekleding, prachtige brede visgraat vloer en de stalen en glazen deuren op.
Het zit gedeelte van de woonkamer centreert zich rond de gashaard die geflaneerd wordt door op maat gemaakte kasten met verlichting achter de planken. Achter de kastenwand is een technische ruimte aan het oog onttrokken, hier vindt u de meterkast, CV en een heleboel bergruimte.

De royale keuken met kookeiland is uitgevoerd in matzwarte kasten met een natuurstenen werkblad en is voorzien van een inbouw wasemkap, 6-pits gasfornuis met dubbele oven, een Quooker, magnetron, stoomoven en een wijnklimaatkast. Alles dat een echte keukenprins of -prinses maar zou kunnen willen.
Er is ruimte voor een flinke eettafel om met het hele gezin en ook nog vrienden te dineren en het erkertje is de plek voor een zitje om 's ochtends kijkend over straat van het eerste kopje koffie te genieten.

Naast de hal is nog een werkkamer, om in rust aan de slag te kunnen zonder u helemaal afgesloten te voelen.

Aan de derde verdieping vindt allereerst de hal waar aan alle verstrekken grenzen.
De berging biedt plaats aan de wasmachine, droger en al dies meer zij. Geen rommel meer in huis!
De eerste kamer is nu in gebruik als walk in closet maar zou een prima kinder- of logeerkamer kunnen zijn. Opvolgend vindt u de kleine badkamer met WC, een extra breed wasmeubel en een tot het plafond betegelde inloop douche.
Hierna vindt u de eerste van de twee grote slaapkamers.
De tweede grote slaapkamer heeft een badkamer ensuite, met een luxe ligbad, tweepersoons wasmeubel en een lekker ruime inloopdouche.
De tweede slaapkamer heeft nog een klein extraatje, een balkon op de erker. Net dat plekje om van de zonsondergang te genieten.
De vaste trap leidt via het dakhuisje naar het dakterras. In het dakhuisje is al water en elektriciteit, een kitchenette is dus zo geplaatst. Het dakterras zelf ligt hoger dan de meeste bebouwing er omheen waardoor i heerlijk privé van de zon en het uitzicht kunt genieten.

Omgeving:
Het appartement ligt in het hart van de Willemsparkbuurt met het Vondelpark, de Cornelis Schuytstraat en de van Baerlestraat op loopafstand.Bijzonderheden
Eigen grond
Dakterras met fenomenaal uitzicht
Eigen opgang
In 2015 gesplitst met vergunning (wijziging)

VVE:

Eigendomsaandeel: 167/392
Stemaandeel: 167/392
Ingeschreven bij de KVK
De eigenaren zijn zelfstandig verantwoordelijk voor het buitenschilderwerk van hun verdieping(en)


.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m²
Inhoud
575 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.