Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Banstraat 25 /b 1071JW Amsterdam, Museumkwartier

Vraagprijs € 2.500.000 

Bewaar object

Omschrijving

Banstraat 25 - 27
Nieuwbouw complex bestaande uit totaal 6 woningen en 12 parkeerplaatsen, het complex is recent opgeleverd en thans is voor de verkoop nog 1 woning beschikbaar.

Beschrijving van de woning:
Begane grond rechts huisnummer 25 B

een appartement over een laag van 195 m2 met terras-tuin van 92 m2 met een koopsom van € 2.500.000,- von

In de garage zijn zeer extra brede parkeerplaatsen beschikbaar, koopsom 2 parkeervlakken geschikt voor 2/3 auto´s bedraagt € 400.000,- von

Het complex is gelegen op afgekochte erfpacht tot 2064, de woningen worden in casco staat opgeleverd, koper kan de indeling naar eigen wens verder inrichten.

Voorbehoud gunning eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
195 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.